GQ Men of the Year – Vinnerne og kjolene

Tirsdag kveld holdte magasinet GQ sin årlige prisutdeling kalt, Men of the Year, og stjernene strømmet selvfølgelig på for å få med seg de store vinnerne.

Lekre Scarlett Johansson tok med seg prisen for Babe of the Year hjem, og hunken James Franco fikk den ærefulle prisen Leading Man of the Year. Prisen for Icon of the Year gikk til skuespilleren Jeff Bridges, mens Drake mottok prisen for Breakout of the Year. Årets «kjedeligste» pris, Patriot of the Year, var det Stephen Colbert som fikk kapret til slutt.

Det var kanskje ikke så mange vinnere, men det virket som absolutt hele Hollywood bare måtte få med seg denne begivenheten. Store navn som Taylor Lautner, Ryan Kwanten, Kellan Lutz, Rosario Dawson og Odette Yustman var bare noen av stjernen vi fikk se på den røde løperen.

Twilight-kjekkasen Kellan Lutz sørget for å skille seg ut blant de andre med sin blå dress fra Simon Spurr. Ryan Kwanten og Taylor Lautner derimot gikk begge for mørkegrå dresser, med blodrøde slips.

Cory Monteith fra suksesserien Glee og James Marsden satset på den trygge sorte, mens Heroes-stjernen Milo Ventimiglia så smashing ut i grå dress.

Søte Autumn Reeser stod desverre bak et av de mest anonyme antrekkene ved tirsdagens prisutdeling, men hun så uansett smashing ut. Rosario Dawson skilte seg derimot veldig ut med sin blomstrete cocktailkjole fra Dolce & Gabbana. Hennes antrekk for kvelden var utsøkt, men hun skulle definitivt gjort noe annet med håret sitt.

Den skjønne blondinen fra Scary Movie filmene, Anna Faris gikk for en kombinasjon av sort og sølv, samt brune pumps. Heldigvis for Anna ble det en suksess. En av kveldens lekreste kjoler var det Jaime King som hadde på seg. Hennes gullsorte Mandalaykjole tok sannsynligvis pusten fra mange. Røde lepper til denne outiften var det perfekte valg.

Shenae Grimes og Gossip Girl-blondinen Katie Cassidy så begge fantastiske ut i sine sorte antrekk. Sistnevnte i en helt enkel, men lekker, sort tubekjole og Shenae i en kåpelignende kreasjon. Jenna Dewan så ut som en vakker gudinne i sin hvite, enskuldrede minikjole og Olivia Munn var til tross for sin kjedelige frisyre, en fryd for øyet.

Glee-stjernen Jayma Mays så som vanlig utsøkt ut på den røde løperen. Hun stylet opp sin hvite og sorte chiffonkjole fra Paule Ka med lekre, røde lepper. Kveldens vakreste smil gikk uten tvil til nygifte Odette Yustman. På prisutdelingen hadde hun på seg en nydelig sølvkjole, samt en sort blazer. Hennes antrekk hadde nok sett mye bedre ut uten den store blazeren. Bortsett fra det var hun kveldens best kledde i følge Femelle.

Erika Christensen kjenner du nok igjen fra tv-serien Parenthood, hvor hun imponerer i sin rolle som Julia Braverman-Graham. Dessverre var ikke hennes antrekk ved tirsdagens premiere like imponerende. Erika så flott ut, men hennes kjolevalg gjorde henne litt for anonym og kjedelig. Bedre lykke neste gang! Sukkersøte Anna Kendrick fra Twilight-sagaen skuffet heldigvis ikke denne gang. Den skulderløse cocktailkjolen fra Alberta Ferretti satt som støpt på stjernen, og hennes vakre krøller for anledningen var heller ikke et galt valg.

Kilde: GQ Magazine
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “GQ Men of the Year – Vinnerne og kjolene

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul