Gravid for andre gang

Kourtney Kardashain og Scott Disick venter barn nummer 2.

Det har vært mye oppmerksomhet og sladder rundt Kim Kardashians mislykkede ekteskap den siste tiden, men nå er nok Kim glad for at hennes storesøster, Kourtney kan ta litt av mediahysteriet vekk fra henne. Kourtney Kardashian venter nemlig sitt andre barn med Scott Disick, sin kjæreste over snart fem år. Sammen har de en sønn fra før, ved navn Mason.

Ustabilt forhold
Via realityseriene Keeping Up With The Kardashians og Kourtney & Kim Take New York, har vi sett at forholdet mellom Kourtney og Scott både har vært og fortsatt virker veldig ustødig. Han tåler ikke alkohol, mens hun ser ut til å ha null prosent tillitt til ham. Flere kjente psykologer i Hollywood har uttalt seg om at de hadde vært perfekte kandidater til samlivsterapi. Paret sover ikke en gang på samme soverom, noe som får oss til å lure på hvordan baby nummer 2 ble laget.. Kanskje viser ikke realityshowene den ekte sannheten? Kourtney og Scott har opptill flere ganger prøvd å ta en pause fra forholdet, men tydeligvis klarer de ikke å leve uten hverandre.

Til US Weekly fortalte Kourtney at hun er 9 uker på vei, og at hun føler seg sikker på graviditeten.

– “I’m nine weeks along,” Kourtney reveals. “You’re supposed to wait 12 weeks to tell people, but I feel confident.”

Scott Disick uttalte seg også om graviditeten ved å innrømme at de ikke prøvde å få barn igjen, men at det bare skjedde.

Gratulerer så mye med graviditeten!

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Gravid for andre gang

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul