«Green Lantern» premiere i L.A

Blake Lively og Ryan Reynolds promoterte sin nye film «The Green Lantern» i Hollywood i går (15. juni).

«Gossip Girl» stjernen ankom den store premieren i en nydelig hvit Chanel Couturekjole. Ikke et typisk valg for den vanligvis veldig dristige Blake, men alt i alt et elegant og glamorøst antrekk for anledningen. Det blir også mer og mer tydelig at hun gradvis kommer tilbake til sin «gode gamle», blonde hårfrisyre. Tydeligvis var ikke rødt hår så populært for denne skjønnheten. Smykker fra Lorraine Schwartz og vakkert halvoppsatt år gjorde looken helt komplett.

Ryan Reynolds så også ut til å storkose seg på premieren sammen med Blake, hvor de poserte foran fotografene, smilte og lo. Ryan spiller hovedrollen i «The Green Lantern», men det var ingen tvil om at «Gossip Girl» blondinen fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen.

Filmen har Norgespremiere den 5. August, men i mellomtiden kan du kose deg med traileren nedenfor, samt flere bilder fra premieren i L.A.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul