«Guys Choice Award» i Los Angeles

Spike TV’s «Guys Choice Award» ble holdt for femte året på rad i Los Angeles i går kveld.

Hovedpoenget med prisutdelingen var selvfølgelig å hylle alt av mannlige ting, da også sexy kvinner valgt ut av menn. Blant annet, så stakk Jennifer Aniston av med den største seieren for «Decade of Hotness», Mila Kunis for «Holy Grail of Hot», og Rosie Huntington-Whitely for «Our New Girlfriend».

Mange av de kvinnelige stjernene som dukket opp på den røde løperen, så bedre ut enn noen gang, men det var (selvfølgelig) også noen som ikke imponerte hundre prosent.

Selv om Scarlett Johansson møtte opp med nyfarget, rødt hår, så var hun desverre en av de som skuffet mest i går kveld. Hennes sorte og hvite asymmetriske Valentinokjole manglet det lille ekstra, og fikk hele looken til å se litt for anonym ut.

Rosie Huntington-Whitely er å se overalt for tiden. Hun er tydeligvis veldig dedikert til å promotere sin nye film «Transformers: Dark of The Moon», som har USA premiere senere i juni. Rosie så som vanlig elegant og romantisk ut, denne gang i en hvit aftenkjole fra The Row, med kveldens dypeste utrigning.

Det finnes ikke en stjerne som er bedre på den røde løperen enn Mila Kunis, hun smiler, hun stråler, hun sjarmerer, hun har alt – og det uten å prøve særlig hardt. På prisutdelingen i går stilte hun i en lårkort Givenchy kjole. Da den først ble sett på catwalken var det nok ingen som tenkte at den kjolen så sexy ut, men Mila overbeviste absolutt alle i går kveld.

Med et stort gullanheng, utslått hår og en guddommelig lilla, kjole fra Roland Mouret Alamain, var det ingen tvil om at Eva Mendes fikk all oppmerksomhet på den røde løperen. Eva er aldri for utfordrende, men alltid klassisk og sexy på en elegant måte.

Den rålekre nykommeren Minka Kelly strålte i sin kongeblå tubekjole i går kveld. Hun var nominert til flere av kveldens priser, men måtte se seg slått av både Mila Kunis hele to ganger. Bedre lykke neste år!

Det er bare å begynne å venne seg til denne rødhårede skjønnheten. Holland Roden er blitt spådd til å bli stor i USA i år. Hun blir nemlig å se i MTV’s nye storsatsning «Teen Wolf», en serie som har blitt spådd i bli like stor som «Twilight» sagaen. På prisutdelingen i går hadde hun satt opp sitt røde, krøllete hår og var nesten til å spise opp i sin sukkersøte kjole.

Victoria Secret modellen Erin Heatherton var kveldens mest anonyme, men alikevell også kveldens mest forførende i sin røde kjole. Den selvsikre modellsjarmen er absolutt noe som kommer godt med på den røde løperen.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul