Han er verdens mest sexy mann

For andre året på rad har Glamour Magazine kåret Robert Pattinson som verdens mest sexy mann.

Han er verdenskjent som den heite vampyren Edward i Twilight-sagaen og fansen er helt ville etter han. Til neste år er han klar med første del av sagaens siste film, og hans «sex-appeal» kommer langt i fra til å forsvinne. Tvert i mot. Det ryktes at Breaking Dawn kommer til å inneholder flere romantiske og til tider også erotiske scener. Noe fansen gleder seg noe helt vilt til.

Hans Twilight-kollega Taylor Lautner kom på en god andreplass etter Robert, men de har selv uttalt at de ikke liker å konkurrere mot hverandre når det kommer til utseendet sitt. Vampyrene har virkelig tatt over listen over verdens mest sexy menn. På de tre neste plassene ligger Ian Somerhalder fra The Vampire Diaries og både Xavier Samuel og Kellan Lutz fra Twilight-sagaen. Det store vampyrfenomenet er langt i fra over. Til manges store overraskelse er ikke True Blood-kjekkasen Alexander Skarsgard å finne på listen.

I følge manges øyne er nok Kristen Stewart verdens heldigste kvinne, som kan få kysse verdens mest sexy mann så ofte som hun ønsker. Hun har virkelig kapret drømmemannen.

Hele listen kan du se nedenfor:
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
11. Orlando Bloom
12. Chace Crawford
13. Chris Brown
14. Justin Timberlake
15. Christiano RonaldoKilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

14 kommentarer om “Han er verdens mest sexy mann

  1. hmm.. vet ikke om jeg syns Robert Pattinson er den kjekkeste. Syns at Ian Somerhalder og Kellan Lutz er mye kjekkere. Og selvfølgelig Johnny Depp. men skulle ønske Ian Harding fra Pretty little liars var på lista. Men han er vel ikke kjent nok enda..

  2. hvor er ed westwick?? han er verdens mest sexy mann i mine øyne! men, smak og behag, jeg finner ikke robert pattinson særlig kjekk :) da fortjener heller ian sommerhalder 1.plassen på den der lista!

  3. Hmm… Jeg syns at Robert Pattinson er utrolig flott i Twilight filmene; men da som Edward Cullen. Stylingen, mystikken, at han er supersterk og har et sterkt beskyttelsesbehov gjorde meg veldig fascinert. Men Robert Pattinson som seg selv i hverdagen er jeg ikke så fascinert av; der er han mest en litt sjuskete ung fyr uten spesiell tiltrekningskraft – for meg.

    Ja Justin Bieber er jo bare en unge; syns de kanskje burde ha en aldersgrense på slike kåringer? Men sier vel mest om leserne.

  4. Justin Bieber kan jo ikke regnes som en mann, han er jo ikke i stemmeskifte enda! Han er flink til å synge, det skal han ha, men han passer ikke inn på den lista der. Jeg er helt enig i at Robert Pattinson skal være på topp, han må jo være verdens deiligste mann! Resten av gutta passer også veldig fint inn, men desverre ikke Justin Bieber etter min mening. Han er kanskje søt med hårsveisen og de nydelige, brune øynene, men han er ikke sexy. Ikke enda :-)

    Herlig artikkel!
    Jeg er stor fan av Femelle.no !!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul