Hedret for sitt aktivistarbeid

I går kveld (10. juni) ble Chrysalis Butterfly Ball holdt for 10 året på rad i Los Angeles.

Ballet ble holdt på den private eiendommen til Susan Harris og Hayward J. Kaiser, og det var «House» skuespillerinnen Olivia Wilde som ble hedret for sitt aktivist arbeid, samt også andre kjente navn som Scott Stuber, Richard Weitz og Dianna Thomas.

Organisasjonen Chrysalis er dedikert til å hjelpe hjemløse og andre individer med veldig lav inntekt. Dette gjør organisasjonen ved å gi støtten og ressursene som trengs for å finne og beholde arbeid til de som behøver hjelp.

Oppmøtet for anledningen var imponerende sterkt. Odette Yustman, Jennifer Garner og Rebecca Gayheart ankom alle hånd i hånd med sine ektemenn, mens blant annet stjerner som Ashley Greene, Molly Sims og Abigail Spencer møtte opp på alene.

Både Olivia Wilde og Jennifer Garner stilte opp i sorte antrekk, men i forskjellige kjolelengder. Olivia gikk for en gulvlang chiffonkjole, mens Jennifer så fantastisk ut i en tubekjole av silke.

Abigail Spencer og «Twilight» stjernen Ashley Greene var de mest fargerike denne anledningen. Abigail var vågal og strålte i en sjokkrosa, asymmetrisk minikjole, med lilla pumps til. Ashley hadde en litt mindre gjennomført look med en simpel, ferskenfarget tubekjole.

Nydelige Rebecca Gayheart så stilsikker og klassisk ut som vanlig. Denne gang i en forførende, rød minikjole. Odette Yustman gikk derimot for en litt mer sofistikert look med høyt skjørt og hvit skjorte. Heldigvis spritet hun opp antrekket med rosa leppestift og vakre bølger i håret. Tidligere «Las Vegas» stjerne Molly Sims stod bak kveldens dypeste utrigning i sin glamorøse, beige chiffonkjole.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul