Heidi Klum pensjonerer seg

Etter hele tretten år som Victoria Secret sitt ansikt utad, har Heidi Klum nå bestemt seg for å pensjonere seg.

Supermodellen er stinn av penger og har en stor familie å ta seg av, så hun blir mer enn nok opptatt etter sin slutt for Victora Secret. Samtidig har hun også en stor rolle som programleder i Project Runway, noe hun elsker å jobbe med. Moteverden kommer ikke til å se mindre av Heidi på grunn av dette.

– All good things have to come to an end, uttalte modellen til NY Post tidligere i dag. Hun passet også på å meddele at hun elsket Victoria og at hun aldri kom til å fortelle hennes hemmelighet.

Med sin ektemann Seal har hun fire barn, og til tross for at hun blir 40 år gammel om 3 år, så holder Heidi seg fantastisk godt. På premierefesten til Paris Fashion Week i går kveld, var hun et nydelig blikkfang i sin glitrende gallakjole fra Roberto Cavalli.Kilde: justjared.buzznet.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Heidi Klum pensjonerer seg

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul