Hollywoods tenåringsprinsesser

Nydelige, moteriktige, talentfulle – og under 18 år.

Det er ikke noe nytt med barne -og tenåringsstjerner, vi har vel alle hørt om Mary-Kate og Ashley, Miley Cyrus og Justin Bieber? Men de nye Teen Queens skiller seg fra det standard Disney Channel-produktet vi pleier å se på forsiden av Teen Vogue. Disse jentene, med sin cutting edge motesans og modige rollevalg, hører nemlig hjemme i voksen-Vogue.

Hailee Steinfeld, 14 år. Ingen hadde hørt om Hailee før hun danket ut 15.000 andre jenter for rollen som Mattie Ross i storfilmen »True Grit». Og det var åpenbart at hun var rett for rollen, da hun attpåtil fikk en Oscarnominasjon som »Best Supporting Actress» for sine skuespillerprestasjoner i samme film. Ikke dårlig? Hailee er også proff på den røde løperen, og dukker opp i stadig flottere antrekk. Signaturstilen hennes er modne, men aldersriktige klær.

Elle Fanning, 13 år. Lillesøsteren til den mer kjente Dakota fra »Twilight», men det skulle ikke forundre Hollywood om Elle stjeler rampelyset snart. Hun har vært skuespiller siden hun var 2 år, men slo endelig gjennom i fjor i Sofia Coppolas film »Somewhere». Elles stil domineres av vintage, hatter og fuskepels.

Chloë Moretz, 14 år. Ble for alvor kjent i fjor, gjennom filmene »Kick-Ass» og »Let Me In», og har allerede blitt valgt av Martin Scorsese til å spille i filmen »Hugo Cabret», som kommer ut senere i år. Chloë er en stilkameleon som oppdaterer stilen sin ofte, og blander designerklær med High Street. Chloë har nylig også klippet håret i en såkalt »messy bob», som vi også har sett på stjerner som Keira Knightley og Scarlett Johansson.

Saoirse Ronan, 17 år. Denne irske jenta er kanskje best kjent fra »Atonement», og det ryktes at hun også skal spille i »The Hobbit». Hun har noe litt overjordisk ved seg, og hun er flink til å velge klær som passer til de flotte øynene sine. Stilen hennes har blitt sammenlignet med Emma Watson, med en forkjælighet for Burberry og rotete »nettopp stått opp»-hår.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul