Hun tjener best i Hollywood

Ja, da var det endelig avgjort. Forbes.com har kåret Kristen Stewart til Hollywoods best betalte skuespillerinne, med Cameron Diaz like bak som en god nr. 2.

Med en verdi på hele $34,5 millioner (tilsvarer over 205 millioner i NOK) klarte Twilight-stjernen å kapre seg førsteplassen fremfor Cameron Diaz sin verdi på $34 millioner (tilsvarer 202 millioner i NOK). I fjor ble hun ranket til femte plassen, som hun delte med Julia Roberts, som i år kom som nr. 6 på listen.

Smaken av suksess
22 år gamle Kristen Stewart har hatt et suksessfylt år med både «Breaking Dawn: Part 1», «On The Road» og «Snow White and The Huntsman». Hun er den yngste kvinnelige skuespilleren til å være nummer 1 på 16 år. Den nest yngste etter henne er Kristen Wiig på 38 år.

Hollywoods menn tjener mest
Selv om Kristen Stewart er Hollywoods best betalte skuespillerinne, så er det fortsatt mannfolkene som håver inn mest penger. Sammelagt har kvinnene fått inn omtrent $200 millioner, mens mennnene fikk inn $361 millioner til sammen. Kristens kjæreste og filmkollega, Robert Pattinson er verdt «bare» $26,5 millioner, noe som gjør Kristen til «hovedforsørgeren» i forholdet, selv om de to sikkert ikke sliter med økonomien, da de til sammen utgjør Hollywoods best betalte skuespiller-par!

Se listen over de best betalte skuespillerinnene i Hollywood nedenfor:

1. Kristen Stewart $34,5 millioner
2. Cameron Diaz $34 millioner
3. Sandra Bullock $25 millioner
4. Angelina Jolie $20 millioner
5. Charlize Theron $18 millioner

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Hun tjener best i Hollywood

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul