Hyllet Hollywoods maktkvinner

For andre året på rad holdte Variety sin årlige Power Of Women lunsj i Beverly Hills i går.

Gjestelisten for begivenheten var lang og oppmøtet enda større. Skuespillere som Anne Hathaway, Jennifer Garner og Katie Holmes var blant annet å se på lunsjen.

– Målet med Variety’s Power of Women er å feire sterke og initiativsrike kvinner i underholdningsbransjen, som har gitt betydelige bidrag til de filantropiske og veldedige formål de bryr seg sterkt om. Ved å hedre denne fantastiske gruppen av høy- profilerte kvinner, håper vi å inspirere og gi alle i vår bransje – og hele verden – til å engasjere seg og gi tilbake, uttalte Michelle Sobrino for Variety på begivenheten.

Den vakre rødhårede skjønnheten, Amy Adams mottok en hyllest for sitt arbeid på vegne av The Ghetto Film School, Katie Holmes for sin innsats for Dizzy Feet Foundation, Golden globe-vinner Jennifer Garner ble skrytt opp i skyene for sitt arbeid med Redd Barna og ALMA-nominerte Eva Mendez ble hyllet av Art of Elysium for sin innsats.

Alle stjernene gikk for en sofistikert stil, og valgte å ikke vise frem for mye hud for anledningen. Eva Mendez var en av de som viste frem sine flotte former i sin trefargede kjole og lekre midjebelte fra Salvatore Ferragamo. Kerry Washington valgte heldigvis å gå for en elegant, hvit minikjole som passet hennes brune hud perfekt. De sorte accessoarene og midjebeltet gjorde hennes antrekk komplett.

Den vanligvis veldig fargeglade 90210-skuespillerinnen, AnnaLynne McCord valgte å dekke seg til på begivenheten. I sort heldress, nøytral sminke og både pumps og smykke i mørkerødt, så stjernens antrekk veldig gjennomført ut. Amy Adams gikk dog for en litt formløs kjole i rosa. Kanskje ikke det beste antrekksvalget, men skuespillerinnen har bevist at hun kan bedre ved tidligere anledninger.

I motsetning til Amy Adams, viste vakre Maria Menounos frem sine flotte former i sin grå tettsittende kjole. Alias-stjernen Jennifer Garner møtte også opp i grått. Ikke en kjole, men et nydelig knelangt skjørt, samt en hvit blondetopp. Jennifer var uten tvil den best kledde på begivenheten.

En annen kvinne som også var en av kveldens best kledde var Maria Bello. Hun så smashing ut i sitt beige, lårkorte skjørt og sorte, gjennomsiktige bluse. Både hun og Tom Cruise sin kone, Katie Holmes kjørte på for fullt med rød leppestift. Desverre så stod Katie bak anledningens verste antrekk i sin blomstrete cocktailkjole fra Luis Wuitton. Det ble bare alt for mye på en gang, og hun så litt for keitete ut. Uheldigvis kledde ikke alt den smukke denne gang.

Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul