Jenny Skavlan for BikBok – igjen

BikBok gjentar suksessen med Jenny Skavlan som gjestedesigner.

De fleste har nok kanskje fått det med seg, men dette blir andre gang Skavlan designer klær for motekjeden BikBok, en oppgave hun selv gleder seg til å ta fatt på.

– Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å designe min andre kolleksjon for BikBok. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å lage klær for unge, kule jenter som ikke nødvendigvis har et skyhøyt budsjett, uttaler Skavlan i en pressemelding.

Inspirert av 50-tallet
Jenny Skavlan høstet mye skryt for sin forrige kolleksjon for BikBok, som også gikk rett hjem hos kundene. Det var lange køer utenfor de største butikkene, og klærne ble fort utsolgt.

– Med fjorårets vellykkede samarbeid og kolleksjonens suksess var det naturlig for oss å fortsette med Jenny Skavlan som gjestedesigner, sier Martin Lien, markedssjef i BikBok.

For oss er Jenny Skavlan mest kjent som pizza-jente, skuespiller og tidligere Skal Vi Danse-deltager, men hun har faktisk studert design i København. Hun tegner og syr opp sine egne prøver, og er med under hele prosessen. Klærne i hennes nye kolleksjonen vil være inspirert av 50-tallet, krydret med batikkdetaljer og etniske innslag. Kolleksjonen vil bestå av rundt 30 plagg og smykker.

Blogger om kolleksjonen

Denne gangen blir publikum mer involvert i prosessen før kolleksjonen kommer for salg, og Skavlan skal blogge fra BikBoks hjemmesider. Der får leserne følge med på hva som skjer «behind the scenes», inspirasjon og stylingtips.

Skavlan kommer også til å dele sine skisser der, og hver dag frem til kolleksjonen kommer i butikkene vil hun presentere et nytt plagg på bloggen. Spenningen kommer til å stige for hver dag som går.

BikBok-bloggen lanseres den 1. november, og selve kolleksjonen kommer i butikk i uke 47.Kilde: Bik Bok
Bildekilde: Bik Bok

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

2 kommentarer om “Jenny Skavlan for BikBok – igjen

  1. Gleder meg til å se den nye kolleksjonen! Var super fornøyd med den forrige kolleksjonen :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul