Jessica Alba hos Letterman

Skuespillerinnen var gjest hos David Letterman i går for å promotere sin nye film «Machete».

Jessica Alba ankom showet i en helt sort outfit, men byttet om til en sommerlig minikjole fra Marc Jacobs før hun gikk på scenen. Selv om noen mener skovalget hennes var helt feil til denne kjolen, er det også de som er av helt motsatt oppfatning. De mørkeblå pumpsene tok oppmerksomheten litt bort fra kjolen, men gjorde aldeles ikke hennes antrekk noe mindre pent. Alba så nydelig ut med sine solbrune legger.

Hennes nyeste film «Machete» handler om en tidligere politimann som lanserer en brutal hevn mot sin sjef, etter å ha blitt forrådt av organisasjonen som leide ham. Filmen har med andre kjente skuespillere som Rose McGowan, Michelle Rodriguez, Steven Segal, Robert DeNero, Don Johnson og skandaledronningen Lindsay Lohan. Ikke rart folk har store forventninger til denne stjernespekkede actionfilmen.

«Jeg var så glad for å ta del i denne filmen. Det er Robert Rodriguez på sitt beste, og det er alt du vil ha ut av en utnyttende film, som er det denne filmen er, men det er en reell politisk og sosial relevans til filmen, og det at jeg kan være en del av kunst på den måten er fantastisk,» fortalte Alba til E! Online.

Se intervjuet og flere bilder av Jessica Alba fra David Letterman Showet nedenfor traileren av «Machete».

[cincopa 10735662]

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul