Jim Parsons: «Ja, jeg er homoseksuell»

Etter mange år som et kjent ansikt på tv-skjermen har nå Jim Parsons fra «The Big Bang Theory» innrømmet til media at han faktisk er homoseksuell.

I tillegg til denne uttalelsen fortalte han også at han har vært i et fast forhold med en mann i 10 år. 39 år gamle Jim har aldri jobbet hardt for å skjule sin legning, men han har med vilje prøvd å holde privatlivet sitt skjermet, og visstnok har han alltid vært åpen om sin legning til venner og bekjente. Det er da nesten et mysterium at denne ærlige uttalelsen ikke har kommet tidligere.

Jim Parsons har mottatt over 7 priser for sin morsomme rolle som «Sheldon Cooper» i «The Big Bang Theory», blant annet en Golden Globe. Det populære tv-showet startet sendingene sine i 2007, og har nok en gang fått grønt lys for nok en sesong. Dette blir da sesong nummer seks.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Jim Parsons: «Ja, jeg er homoseksuell»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul