Justin Bieber om «Maria»

Tenåringsidolet promoterer hans nye album ”Believe” for tiden, og nå har både fansen og andre interesserte fått nyss i en stor avsløring.

I forbindelse med et radio intervju avslørte han at sangen ”Maria” var inspirert av Mariah Yeather, den 20 år gamle kvinnen som hevdet at Bieber var faren til hennes nyfødte sønn. Han forklarte til radioverten Ryan Seacrest, at sangen ”Maria” handlet om det fordi han ikke kunne snakke om det i intervjuer da det skjedde.

– «I hvert intervju sa jeg at jeg ikke kunne snakke om det, så å ha mulighet til å snakke om det i albumet er kjempeflott», innrømte Bieber.

På spørsmål om ikke Yeather skulle få mer oppmerksomhet etter sangen svarte Bieber at det var en bekymring, men at han til slutt syntes at det var positivt å spille inn sangen.

– «Folk glemte det ikke, det var fortsatt i nyhetene. Så det å snakke om det og virkelig si min side av historien og bare uttrykke meg selv, følte jeg var den beste måten å gjøre det på,» forklarte han.

Albumet hans ”Believe” ble utgitt i går, der ”Maria” er et bonusspor.

Hør sangen her: http://www.youtube.com/watch?v=GiTvgggvGzM

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul