Promotering av «The Killer Inside Me»

Den 24. juni deltok den nydelige skuespillerinnen, Jessica Alba på premieren til sin nyeste thrillerfilm, «The Killer Inside Me».

Screeningen før selve premieren foregikk i Paris, og den lekre skuespillerinnen så fantastisk ut i sin mørkegrønne kjole fra Lanvin sin høstkolleksjon 2010. Med gullspiraler i den øverste delen av kjolen hadde hun ikke behov for et smykke. Antrekket ble komplett med brune skinnwedges fra Lanvin.

Filmen handler om en nestleder sheriff fra Texas som langsomt blir avslørt for å være en psykotisk drapsmann. Filmplottet høres veldig bra ut, og denne filmen blir nok en stor kino-hit. Jessica Alba spiller Joyce Lakeland i filmen, regissert av Michael Winterbottom. Andre talentfulle skuespillere i filmen er Kate Hudson og Casey Affleck. Jessica blir også å se i hele 3 filmer i løpet av 2010, blant annet «Little Fockers» med Ben Stiller.

Nå må vi bare vente til filmen kommer på kino i Norge.

Nyt bildene av den skjønne skuespillerinnen på premieren.
[cincopa 10648424]
Se traileren til «The Killer Inside Me nedenfor».

Kilde: associatedcontent.com
Bildekilde: jessicaalba.net – Lånt under tillatelse.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Promotering av «The Killer Inside Me»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul