Kjolene på årets Teen Vogue Party

I går holdt Teen Vogue en storslagen fest for den litt yngre generasjonen av Hollywoods stjerner.

For et par dager siden var det de største maktkvinnene i Hollywood som ble hyllet av Variety. Av den grunn var det kanskje ikke så rart at den årlige festen til Teen Vogue ble en stjernespekket aften i går. For åttende året på rad ble gårdagens fest nok en stor suksess, med unge stjerner som blant annet Emma Roberts, Kelly Osbourne, Lauren Conrad og Nikki Reed.

Gillian Zinser spiller Ivy i Beverly Hills-serien 90210. Den blonde stjernen så ganske mutt ut på festen i går, siden fotografene ikke fikk et eneste smil fra henne. Gillians langermede kjole sammen med den sorte hatten, minnet veldig mye om hennes 90210-karakter sin klesstil. Det hadde vært gøy å sett henne i noe litt annerledes.

Make It or Break It-brunetten, Josie Loren imponerte på den røde løperen i sin lårkorte sølvkjole. Nok en gang brifet hun med sitt vakre, brune hår.

Emma Roberts har til tross for sin unge alder allerede skaffet seg en stor karriere i Hollywood. I løpet av 1 1/2 år har skuespillerinnen spilt inn hele sju filmer, samt at hun nå jobber med innspillingen av skrekkoppfølgeren, Scream 4, sammen med andre store stjerner som Neve Campbell, Hayden Panettiere, Courteney Cox Arquette, Rory Culkin og Adam Brody. På Teen Vogue festen i går var hun uten tvil den mest elegante på den røde løperen. Emma gikk for en lilla gallakjole med dyp utrigning og accessoarer i sølv.

Renee Olstead kjenner du kanskje igjen fra serien, The Secret Life of the American Teenager, hvor hun spiller keitete Madison. På gårdagens fest var hun alt i fra keitete i sitt sorte antrekk. Med oppsatt hår, lårkort miniskjørt og sorte pumps leverte hun hundre prosent.

Realitystjerne og best-selgende forfatter, Lauren Conrad var en selvskreven gjest på gårdagens fest. Motefashionistaen stilte i en militærgrønn skjorte og en sort shorts med høyt liv. Som vanlig var blondinens antrekk perfekt og med rødrosa lepper sjarmerte hun på den røde løperen.

Alexa Chung var så klart også en selvskreven gjest. Som modell har hun et godt øye for hva som ser bra ut, men med gårdagens antrekk skulle man ikke tro det. Hennes flotte blondeskjørt så fantastisk ut, men stylet sammen med den snodig hvite blusen, ble det alt for mye på en gang. Hun kunne også prøvd å gjort noe mer ut av sitt skulderlange hår.

20 år gamle Sarah Hyland gikk nok en gang for den lille (trygge) sorte. Modern Family-stjernen ser selvfølgelig bra ut i alt, men litt variasjon skader ikke. I august hadde hun på seg nesten en identisk kjole på etterfesten for årets Emmy Awards. Hun får en stjerne i margen for å prøve seg på slett hår, i stedet for å kjøre på med sine vakre krøller.

Hairspray-blondinen, Brittany Snow ankom festen med sine intense blå øyer og militærgrønne kjole. Det var veldig passende med et utsnitt i kjolen like under brystpartiet. Hadde det ikke vært det, så kunne antrekket fort blitt litt for kjedelig. Tomlene opp for Brittany!

Hvem er vel ikke fan av sukkersøte Lo Bosworth fra MTV-serien, The Hills? Veldig trist at serien er over, men vi får heldigvis se mer enn nok av Lo uansett! På Teen Vogue festen i går kom hun i en sort high-waist bukse og en trang, hvit blondetopp. Et flott partyantrekk for anledningen.

Nok en skuspiller fra The Secret Life of The America Teenager møtte opp på gårdagens fest, nemlig vakre Francia Raisa. Hun har uten tvil en stor forkjærlighet for små tubekjoler. Både på årets Teen Choice Awards og Do Something Awards hadde hun også på seg lekre tubekjoler i forskjellige farger. Heldigvis for Francia, så ser hun fantastisk ut i slike kjoler. Denne gang kjørte hun på med en kreasjon i grå og sort, samt lekkert oppsatt hår.

Twilight-skjønnheten, Nikki Reed var kveldens vakreste i sin nydelige gullkjole og flotte oppsatte hår. Nikki spiller uimotståelige Rosalie Cullen i Twilight-sagaen, og første del av siste film begynner inspillingen allerede senere i år. Vi får også se henne i dramathrilleren Catch 44, med andre skuespillere som Bruce Willis og Malin Åkerman. Nikki blir heldigvis å se på kinolerretet før jul i grøsserfilmen, Chain Letter. Det virker som skjønnheten liker å spille i litt mørke filmer.

AJ Michalka blir å se i tre filmer neste år, og med et utseende som denne jenta, regnes det med at hun har en stor filmkarriere foran seg. På gårdagens Teen Vogue fest stilte hun opp i en helsort kjole i lær, samt mørksotede øyne og en sexy midtskill. Kveldens stiligste antrekk uten tvil.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

9 kommentarer om “Kjolene på årets Teen Vogue Party

  1. kan forfatter fortelle meg hvor det er ett grønt belte på Brittany snow sin kjole? dette blir veldig uprofesjonelt.

  2. Madeleine: Det gjør det ikke heller. :) Det står et brunt belte på en militærgrønn kjole. :) Jeg er langt i fra uprofesjonell. Brukte mange timer på denne artikkelen. :)

  3. Jeg ser ikke noe brunt belte heller jeg da :) Stusset litt over det. Men fin artikkel :)

  4. Jeg trodde kanskje at «beltet» var huden hennes jeg. At det skal være en glipe i kjolen hvor huden skal synes.

  5. Gud, så hakkete jenter skal være! Hvem bryr seg om det står at det er en hudglippe eller et belte!? Kjempefin artikkel Reidun, you go girl!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul