Kjolene på MTV Video Music Awards

Karaktersettingen fortsetter på gårsdagens kjoler ved MTV Video Music Awards.

For å lese om gårsdagens vinnere, og kveldens kjolevalg på den røde løperen kan du klikke deg inn på denne linken.

Årets best kledde i år var Katy Perry, Selena Gomez, Stephenie Pratt, Florence Welch, Audrina Patridge og selvfølgelig storvinneren, Lady Gaga.

I likhet med cakre Ciara, hadde Florence Welch også på seg en gallakjole fra Givency sin høstkolleksjon. Den britiske sangerinnen hadde satt opp sitt nydelige røde hår, og gikk for en topp til tå look i gull. Røde lepper og flotte positurer gjorde henne til en av kveldens best kledde.

Karakter: 10/10

Lo Bosworth fra MTV-serien The Hills bestemte endelig for å kle seg i noe perfekt for anledningen. Som oftest har hun bommet totalt på klesvalgene sine, men i denne enskuldrere gullkjolen fra Gabriela Cadena så hun utrolig flott ut. Hennes sminke for kvelden ødela litt for henne. I dette tilfellet stemte det ikke helt med less is more. Øyesminken fikk Lo til å se litt skummel ut.

Karakter: 7/10

Gulljenta fra California tredte opp på den røde løperen og oste glamour. Stephenie Pratt er også kjent fra MTV-serien The Hills, men i motsetning til hennes kollega Lo Bosworth så hun plettfri ut i sin maxikjole fra Nicole Miller. Hennes solbrune hud og blonde hår fremhevde hennes nydelige blå øyne.

Karakter: 10/10

22 år gamle Alexandra Daddario er mest kjent for sin rolle som «Annabeth» i filmen Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, og hun var en obligatorisk stjerne på den røde løperen. Hennes kjolevalg for kvelden var ikke tidenes mest unike, men den var både trygg og elegant. Likevell var det noe som gjorde henne uimotståelig, nemlig hennes intense, lysegrå øyne.

Karakter: 7/10

Disney-stjernen Selena Gomez har blitt sett uendelig mange ganger i flotte hvite kjoler den siste tiden, og selv om hun alltid ser bra ut, håpte vi at hun hadde på seg noe mer unikt på VMA. Og heldigvis gjorde hun akkurat det! Selena strålte i sin glitrende sølvkjole fra Reem Acra, og så mer voksen ut enn noen gang før. Gallakjolen hadde en sexy splitt i enden, og Selena viste mer enn gjerne frem sine flotte legger og pumps fra Sergio Rossi.

Karakter: 10/10

Svenske Robyn ble invitert til å opptre på årets VMA, og selvfølgelig takket hun ja til det. Det var umulig å ikke legge merke til henne når hun ankom den røde løperen. Med nybleket hår, lange ørdeobber og stilig «kattesminke» så hun flott ut, eller det var kun fra skuldrene og opp. Antrekket hennes for kvelden var en syltrang spandexdrakt og ufyselige plattformstøvler. Til tross for en veldig kul jakke var absolutt alt feil med Robyn sitt antrekk. Heldigvis var hennes opptreden hundre ganger bedre.

Karakter: 2/10Kilde: zimbio.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Kjolene på MTV Video Music Awards

  1. Trodde aldri jeg skulle si det, men… jeg ble nesten litt flau på Robyn sine vegne. Greit at hun kjører sin egen stil og alt det derre, men her bommet hun totalt!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul