Kjolene ved årets Gotham Awards

IFP’s 20th Annual Gotham Independent Film Awards ble holdt i New York i går kveld.

Som en årlig feiring av hvilke filmer som gjorde det best på kino, strømmet stjernene på for å vise sin støtte. Anne Hathaway er veldig i vinden for tiden og tok seg selvfølgelig tid til denne anledningen også. Sammen med Denzel Washington skal hun lede Nobelkonserten her i Norge den 11. desember, samt at hun også har fått æren av å være vert hos årets Academy Awards i USA den 27. februar, sammen med James Franco.

Full liste over vinnerne:
– Best Feature: «Winter’s Bone»
– Best Documentary: «The Oath»
– Best Ensemble Performance: «Winter’s Bone»
– Breakthrough Director: Kevin Asch, «Holy Rollers»
– Breakthrough Actor: Ronald Bronstein, «Daddy Longlegs»
– Best Film Not Playing at a Theater Near You: «Littlerock»
– Festival Genius Audience Award: «Waiting for «Superman»

På den røde løperen ved årets Gotham Awards var blant annet Mila Kunis, Julianne Moore og Natalie Portman.

De tre best kledde kvinnene for anledningen hadde alle på seg den lille sorte, men de var alle unike på hver sin måte. Black Swan kollegaene Natalie Portman og Mila Kunis hadde begge på seg vakre silkekjoler, men sistnevnte i Oscar de la Renta og Natalie i Lanvin for H&M. Hilary Swank viste frem sine flotte, lange ben i sin korte blondekjole fra Emilio Pucci. Hun ble også hyllet på showet av hennes regissør fra filmen Conviction.

Karakterer – Natalie Portman: 10, Mila Kunis: 10, Hilary Swank: 9

Amber Tamblyn fra tv-serien Joan of Arcadia hadde kledd seg opp i en poselignende, mørkegrå kjole, og ble straks en av kveldens verst kledde, i følge Femelle. Prinsessen av romantiske komedier, Amanda Peet, møtte opp med et stort smil og en nydelig, gjennomsiktig kjole. Hennes antrekk trekkes ned ganske mye av den sorte blazeren hun har på seg, men bortsett fra den, så hun fantastisk ut. Gossip Girl-stjernen Leighton Meester lekte seg med antrekkvalget for anledningen, og bestemte seg til slutt for en fabelaktig, grå dress fra Thom Browne. Selv om hun kledde dressen fra topp til tå, så var det noe som ikke helt stemte.

Karakterer – Amber Tamblyn: 2, Amanda Peet: 8, Leighton Meester: 8

En annen Black Swan skuespiller som også var tilstede, var vakre Winona Ryder. Hun hadde på seg en sort, ballkjole fra Dolce & Gabbana og til tross for hennes pene utseendet, klarte hun ikke helt å selge kjolen påd en røde løperen. Julianne Moore derimot så både trygg og selvsikker ut i sin korte silketunika. Dens brune fargedetaljer fikk frem hennes vakre, røde hår. En annen litt mer voksen stjerne som også så fantastisk ut, var Julianna Margulies fra tv-serien The Good Wife. Med ingen form for utrigning, røde lepper og knelang, sort kjole, var hun uten tvil den mest sofistikerte skjønnheten på den røde løperen i går kveld.

Karakterer – Winona Ryder: 5, Julianne Moore: 7, Julianna Margulies: 7

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul