Klubbåpning i Las Vegas

Forrige uke sørget noen av Hollywoods største stjerner å få med seg klubbåpningen av Marquee Nightclub.

Med kjente navn som blant annet Whitney Port, Kristen Dunst og Kellan Lutz ble åpningen av nattklubben Marquee en stor suksess i Las Vegas. Det er en stund siden siste store begivenhet i Hollywood nå og det er tydelig at kjendisene ønsker å være i rampelyset. The City stjernen Whitney Port hadde skaffet seg en lekker brunfarge mellom julefeiringen og ble en av kveldens best kledde, sammen med Emmy Rossum.

Whitney hadde på seg en metallisk, blå kjole fra Jill Stuart for anledningen og spritet opp antrekket med et stort statementsmykke i gull. Emmy Rossum derimot gikk for en syltrang, plommefarget minikjole fra Julien MacDonald. Nok en seierlook for Emmy.

Den flotte sangerinnen Christina Millian kjørte på med en sukkersøt, hvit chiffonkjole, mens Kristen Dunst sørget for å kle seg mer sofistikert i sin hvite kjole fra Miu Miu. SATC-stjernen Kristin Davis var kveldens mest fargerike i sin lange, utfordrendem, lilla kjole.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Klubbåpning i Las Vegas

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul