L.A premiere av «Pitch Perfect»

I går kveld var det endelig Anna Kendrick sin tur til å få mest oppmerksomhet, denne gang ved premieren av hennes nye film «Pitch Perfect» i Hollywood.

De fleste av oss kjenner nok igjen Anna Kendrick fra «Twilight»-sagaen, hvor hun spiller «Bellas» litt kleine venninne. Hun har selvsagt vært tilstede ved alle de tidligere premierene til vampyrfilmene, men hun har måtte stå i skyggen av både Ashley Greene, Nikki Reed og sist, men ikke minst, Kristen Stewart. Derfor var det en fryd for øyet å se hvor utrolig vakker Anna var ved den store premieren av sin nye komedie «Pitch Perfect» i går kveld.

Regissøren Jason Moore har verk som «Dawsons Creek», «Everwood» og «Brothers & Sisters» bak seg, så vi kan vel trygt si at «Pitch Perfect» vil være en skikkelig god jentefilm. Traileren kan du se nederst i denne artikkelen.

Brittany Snow (Hairspray), Hana Mae Lee, Rebel Wilson og Elizabeth Banks var også tilstede på den røde løperen, da de alle har medvirket i «Pitch Perfect».

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul