Lady Gaga gjorde rent bort på VMA

I går kveld ble MTV Movie Awards endelig startet, og selvfølgelig endte det med at Lady Gaga gjorde rent bord.

Lady Gaga vant priser for Best Dance Video (for «Bad Romance») og Best Collaboration (med Beyonce, for «Telephone»). Etterpå vant hun enda en pris for Video of The Year for «Bad Romance.» I likhet med sin ekstravagante kjole, fikk hun hovedoppmerksomheten i går kveld. Gaga var nominert 13 ganger og alt i alt vant hun fantastiske 8 priser! La oss håpe at neste år blir et like herlig musikkår for Gaga!

Sukkersøte Justin Bieber mottok også en pris, nemlig for Best New Artist. Det kom vel ikke som et stort sjokk etter alle stjernene han har samarbeidet med i år. Strake motsetningen til Justin Bieber var 30 Seconds To Mars som vant en pris for Best Rock Video for «Kings And Queens». Vel fortjent.

Eminem åpnet showet med rappingen sin, og tok med seg hele to priser hjem for Best Male Video og Best Hip Hop Video. Muse ble beæret med prisen for Best Special Effects for deres video «Uprising». De var også nominert for beste rockevideo, men den gikk til 30 Seconds To Mars.

Bilder fra showet kan du finne nedenfor.

Det var også noe annet enn bare talent som skulle få karakter i går, nemlig kjolene på den røde løperen. La oss ta en kikk.

Twilight-skjønnheten kledde sin lårkorte kjole fra Giambattista Valli. Selv om hun så fantastisk ut, virket det ikke som Ashley Greene trivdes på den røde løperen. Fotografene fikk ikke et eneste smil, og holdningen hennes var også skuffende.

Sorte juveler fullførte hennes elegante, men triste utseende.

Karakter: 7/10

Emma Stone så både uskyldig og sexy ut på samme tid i sin skinnkjole fra Emilio Pucci. Hun har de siste dagene vært svært opptatt med promoteringen av sin nye film, Easy A sammen med Gossip Girl-kjekkasen Penn Badgley. Heldigvis tok hun seg tid til VMA i år, og mikset opp sitt flotte antrekk med en lilla clutch fra Bottega Veneta, og sore, glitrende hæler fra Giuseppe Zanotti.

Karakter: 7/10

MTV-stjernen Audrina Patridge ga litt glitter og glamour til den røde løperen i går. Hun møtte opp i en sølvskinnende Isaac Mizrahi-kjole, og stylet den opp med et stilig belte fra Judith Leiber. Dette var en gjennomført look fra topp til tå, og hun var uten tvil en av kveldens best kledde i sine sandaler fra Balmain.

Karakter: 10/10

Ciara er Givenchi sitt ansikt utad, og møtte da selvfølgelig opp i en lekker couturekjole fra merket. Kjolen var dekket av fjær, og ga Ciara den konstante sexy looken hun alltid bringer med seg på den røde løperen. R’nB-sangerinnen så ut som en eksotisk dronning med sine flotte krøller og hvite plattform wedges.

Karakter: 9/10

VMA’s dronning Lady Gaga kjørte selvfølgelig ikke trygt i sitt antrekkvalg denne gangen heller. I sammeligning med hennes tidligere kjolevalg, så var kveldens valg definitivt en favoritt. Med store gullfjær fra Philip Tracey på hodet og en oppsiktsvekkende kjole fra selveste Alexander McQueen, minte Gaga om den onde dronningen fra filmen, Alice In Wonderland. Sangerinnen hadde også på seg de kjente armadillo hælene fra McQueen, som er kjent for å være umulig å gå normalt i, men det stoppet selvsagt ikke Gaga i fra å bruke dem. På grunn av de store krabbeklo-skoene ble hun assistert av to hjelpere ned den røde løperen.

Til tross for sine overdrivelser har Gaga blitt kjent for å prøve å overgå seg selv, og på grunn av at hun klarte akkurat det får hun full pott.
Karakter: 10/10

Katy Perry hadde på seg en perfekt kjole fra Marchesa for anledningen, og i motsetning til Ashley Greene, smilte hun hele tiden for fotografene. Hun avsluttet sin fabelaktige look med pumps fra Jimmy Choo. Hun kjørte på med sin friske pin-up stil, og viste også frem sine nye fargerike extensions i blått og rosa.

Karakter: 10/10

Blah Blah-sangerinnen Ke$ha så overraskende nok ganske bra ut på VMA. Hun så forferdelig ut på Much Music Video Awards tidligere i år, og heldigvis lærte hun av det feiltrinnet. Stjernen gikk for en lang rapunzel-flette og en lårkort, sort kjole som faktisk var laget av søppelposer. Det høres grusomt ut, men det så faktisk ikke så verst ut.

Karakter: 6/10

Fortsettelsen kommer i løpet av dagen. Stay tuned!

[cincopa 10753383]

Kilde: zimbio.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Lady Gaga gjorde rent bort på VMA

 1. Hei :-)
  Syntes anmeldelsene er kjempe fine!
  Men helt ærlig så syntes jeg at kjolevalget til Gaga var HELT FORFERDELIG!
  Eller kjolen er helt grei i seg selv, men det store smykket som gjør at halsen hennes ser veldig kort ut, de grusomme skoene og de kylling fjærene på hodet gjør at summen av hele blir altfor mye å ta inn.
  Jeg syntes at det hadde vært mye bedre om hun hadde kun tatt utgangspukt i kjolen så man kun får et fokus sted. Det blir veldig forvirrende når alt tar fokus samtidig.
  Det hadde vært bedre med kjolen, lettere gullsmykker og noen pumps som står i stil med smykkene.
  Men det er bare min mening :-)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul