Lady Gaga lager duft med eget blod

Lady Gaga sampler blodet hennes til hennes parfyme ”Fame” . Den har vært under produksjon i minst to år, og skal lanseres i august.

Lady Gaga har tidligere uttalt at parfymens hennes skal lukte som ”blod og sæd” og klargjør nå:

– Det ble tatt ut av min egen blodprøve, så det er en følelse av å ha meg på huden din, og legger til:

– Jeg ønsket å trekke den følelsen av blod og sæd fra molekylære strukturer, så det er der ryktene kommer fra. Det er i parfymen, men det lukter ikke sånn. Egentlig lukter parfymen som en kostbar hore.

I følge Elle.com er parfymen en svart væske som endrer farge når den brukes til huden. Det er uklart om den endres til en annen farge eller om den blir gjennomsiktig.

Kilde: www.Elle.com
Bildekilde: getty

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

En kommentar om “Lady Gaga lager duft med eget blod

  1. Vi hadde en selger innom jobben her om dagen, hvor vi fikk teste parfymen. Veldig spesielt med sort parfymevæske, men veldig kult – siden det trossalt er Lady Gaga ;) Det beste er at klærne/huden ikke for sorte flekker, selv om væsken er sort! :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul