Lauren med nytt realityshow

De siste ukene har det vært mange mistanker om at Lauren Conrad skal starte et nytt realityshow, og i går bekreftet MTV-stjernen dette.

Å være stjernen i et realityshow er langt i fra ukjent område for Lauren. Hun ble kjent i MTV-seriene Laguna Beach og fortsatte suksessen med The Hills. Når det kommer til hennes nye realityshow, så har ikke Lauren vært så ivrig med å fortelle detaljer, men programmet kommer til å følge hennes arbeid som motedesigner. Ryktene sier at vi blant annet får se Lauren sin debut som klesdesigner. Lauren sitt privatliv vil ikke bli lagt like mye vekt på i dette programmet. Hennes kjæreste Kyle Howard blir blant annet ikke å se i realityshowet. Det skal hovedsaklig kun fokusere på Lauren sitt arbeid som designer.

– Jeg er så glad for å ta på meg dette nye prosjektet, som virkelig fokuserer på min sanne lidenskap. Jeg er glad for å være i partnerskap med MTV igjen, fordi jeg har hatt et så utrolig flott forhold til dem og elsker å være en del av deres nettverk, uttalte Lauren til THR.

Det er ikke for ingenting at MTV absolutt vil følge denne stjernens liv videre. Etter The Hills har hun blitt en best selgende forfatter for bøkene L.A Candy og Sweet Little Lies. Ja, det er uten tvil mer til Lauren enn bare et vakkert utseende.

Serien vil begynne innspillingen allerede i oktober, så forhåpentligvis blir det ikke lenge før vi får se 22 år gamle Lauren på MTV igjen.

Kilder: popcrunch.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul