Lindsay Lohan må i fengsel

Den 24 år gamle «Mean Girls»-stjernen har blitt dømt til 90 dager i fengsel.

I 2007 ble Lindsay Lohan dømt for fyllekjøring og i besittelse av kokain. Som følger av de lovbruddene ble hun da dømt til tre års betinget fengsel. Hun måtte også love å delta på et alkoholavvenningskurs. Det var ett av vilkårene for den straffen hun fikk.

Lohan må nå i fengsel fordi hun har valgt å ikke delta på det ukentlige avvenningskurset hele 7 ganger i løpet av 27 uker. Lindsay var aldri fornøyd med vilkåret, og har i flere anledninger kommet opp med mange rare unnskyldninger for dette.

«Jeg ikke tar dette som en spøk. Dette er mitt liv. Det er min karriere. Det er noe jeg har jobbet for hele livet», bønnfalt hun gråtkvalt til dommeren som skulle avgjøre hennes fengselsstraff.

Skuespillerinnen er kjent fra filmer som «Freaky Friday» og «Mean Girls». Hennes «storhetstid» varte nesten bare i to år før hun kom helt på kjøret med alkohol og narkotika.

Uansett om straffen var fortjent eller ikke, håper vi Lindsay klarer seg fint og tar Hollywood med storm etter endt fengselsstraff.


Video: Lindsay sin siste forklaring før hun fikk høre den endelige straffen.
Kilde: accesshollywood.com, nettavisen.no
Bildekilder: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Lindsay Lohan må i fengsel

  1. Jeg mener ikke å være frekk, men hun har fortjent å gå i fengsel etter det hun har gjort! Selvom hun er kjendis betyr ikke det at hun slipper unna med alt. 90 dager, altså 3 måneder er jo ikke noe i forhold til det hun har gjort…

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul