Megan Fox for Armani

Den supersexy skuespillerinnen, Megan Fox har fått den store æren av å være Armani sitt ansikt utad for sommerens nye undertøy kampanje.

I likhet med de tidligere reklamene er også disse fotografert i svart/hvitt. Bildene er tatt av Mert Alas og Marcus Piggott. 23 år gamle Megan Fox har det perfekte utseendet og ligger på så å si alle lister over verdens vakreste kvinner. Med sitt forførende blikk og silkesvarte hår ser hun helt uimotståelig ut på reklamebildene for Armani.

Tidligere denne uken ble det erklært at den flotte skuespillerinnen igjen har forlovet seg med sin lanvarige kjæreste Brian Austin Green. Livet til Megan må for tiden være veldig hektisk. I dag hadde nemlig hennes nyeste film «Jonah Hex» også premiere. Vi får håpe at hun får mer ros for sin prestasjon denne gang enn hun fikk av «Jennifer’s Body».

Se reklamebilder av Megan Fox for Armani nedenfor, og noen bilder av henne på premieren til «Jonah Hex».
[cincopa 10640285]
Kilde: fotopia.no, access hollywood
Bildekilde: Armani, PR photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Megan Fox for Armani

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul