Miley overrasker igjen

Snart 18 år gamle, Miley Cyrus har nå bestemt seg for å feire sitt nye album, «Can’t Be Tamed» sammen med fans over hele verden.

Mandag 21. Juni sendes en konsert av superstjernen live over Europa, Canada, Latin Amerika, Asia, Afrika og Midtøsten. Det betyr da at vi i Norge kan ha store muligheter for å se denne livekonserten. Selve konserten blir holdt på House of Blues Sunset Strip i Los Angeles, og den kommer til å streames fra nettsteder over hele verden. Miley kommer til å synge mange av sangene på hennes nye album, «Can’t Be Tamed».

LES OGSÅ: Stjel stilen til Miley Cyrus.

Som om dette ikke er stort nok, skal det visstnok også bli en tilgjengelig widget på disse nettstedene hvor fans kan chatte med hverandre live.

Den mye omtalte stjernen prøver hardt å komme seg litt bort fra Disney stempelet, og frem til nå synes vi i Femelle at hun gjør en strålende jobb! Da gjenstår det bare å se etter om Miley nok en gang kommer til å dukke opp i et utfordrende, og i følge mange «for sexy» antrekk.

Vi gleder oss!

Se bildekarusell (14 stk) av Miley Cyrus nedenfor.
[cincopa 10637867]Kilder: gossipcenter.com
Bildekilde: PR Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Miley overrasker igjen

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul