MOCA galla i Los Angeles

Rachel Bilson, Mila Kunis og mange andre store kjendiser møtte opp med flotte kjoler på MOCA gallaen i Los Angeles.

Med en sponsor som Chanel var kveldens begivenhet noe Hollywoods stjerner absolutt ikke kunne gå glipp av. Selvsagt ankom alle i fantastiske antrekk fra Chanel, men noen imponerte mer enn andre.

Rose McGowan er mest kjent fra hekseserien Charmed, og det var da kanskje ikke så snodig at hun så fortryllende ut ved ved kveldens fest. Hennes gulvlange, grønne kjole ble stylet opp med røde lepper og grønne accessoarer. Black Swan aktuelle Mila Kunis ankom i en lekker, hvit kjole, samt sorte hæler og brunsotede øyne. Hun holdt antrekket enkelt, men elegant. Ghost Whisperer-skjønnheten Jennifer Love Hewitt kledde sin lilla cocktailkjole, men så mindre pen ut på håret. Heldigvis tok hennes lange ben oppmerksomheten bort fra hårkatastrofen.

Stilsikre Kristin Davis fra Sex & The City så selvfølgelig veldig chic ut i sin røde, skulderløse kjole. Med både clutch og pumps i sort var hun uten tvil en av kveldens flotteste. Rachel Bilson hadde på seg kveldens mest sofistikerte kjole, nemlig en tofarget Chanelkjole med både høy hals og et flott, påsydd belte. En av de som stjal mye oppmerksomhet fra de andre var definitivt vakre Ginnifer Goodwin. Hennes dristige, sorte blondekjole satt perfekt på henne, og dens nydelige skulderdetaljer var det eneste tilbehøret hun trengte for et å få til det perfekte antrekk.

Spider-Man blondinen Kristen Dunst og vakre Kate Bosworth var begge kveldens mest elegante i sine hvite og sorte kjoler. Kristen stylet opp antrekket sitt med en sort clutch og røde lepper, mens Kate sin kjole var pyntet med dristige, gjennomsiktige detaljer. Malin Åkerman var den eneste stjernen som gikk for en beige Chanelkjole, samt en stilig brun clutch. Hennes isblå øyne ble vakkert fremhevet med intense sotede øyne og fint oppsatt hår.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “MOCA galla i Los Angeles

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul