Møtte fansen på CW Upfront

Stjernene fra både «The Vampire Diaries» og «Hart Of Dixie» møtte opp ved CW Upfront tidligere i dag (17.mai).

Fra «The Vampire Diaries», så møtte selvsagt hovedpersonene opp, nemlig kjæresteparet Ian Somerhalder og Nina Dobrev, samt også Paul Wesley. I tillegg stilte også Zach Roering, Michael Trevino, Steven R. McQueen og Candice Accola. Skuespillerne hadde litt av hvert og dele med fansen angående sine ønsker og tanker for seriens kommende sesong.

Nina Dobrev så bedre ut enn noen gang med vakkert utslått hår, rosa lepper og en champagnefarget kjole fra Dolce & Gabbana. Hun stjal uten tvil oppmerksomheten bort fra alle sine kollegaer.

NB! Om du ikke har sett ferdig sesong 3 enda, så bør du ikke lese mer av denne artikkelen, da den inneholder store spoilere!!

Candice Accola som spiller vampyren «Caroline» fortalte blant annet at hun langt i fra tror at vi har sett det siste av han som spiller «Klaus» i serien (Joseph Morgan), og at hennes karakter definitivt kommer til å hjelpe Elena (Nina Dobrev) gjennom transformasjonen fra menneske til vampyr.

Vi kommer garantert til å se forholdet mellom Tyler (Michael Trevino) og Caroline (Candice Accola) utvikle seg i sesong fire. Det avslørte i alle fall Michael Trevino ved CW Upfront. Han fortalte også at han håpet på å spille karakteren «Klaus» i mange episoder, og ikke bare noen av de første, som tydelig er antydet.

De to hovedpersonene fra «Hart Of Dixie» var også tilstede. Rachel Bilson og Jaime King storkoste seg på CW Upfront. Rachel i en sukkersøt kjole fra Chanel og Jaime i Proenza Schouler fra topp til tå.

Bildekilde: getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul