MTV Movie Awards: Vinnerne og kjolene

MTV Movie Awards gikk av stabelen i går, og det kom ikke som noe sjokk at vampyrene vant de fleste prisene.

Etter et stort fravær på den røde løperen i år, fikk vi endelig se Kristen Stewart skinne foran fotografene igjen. Denne gang enda mer selvsikker og vakker enn før. Hun og «Twilight» kjæresten Robert Pattinson vant «Beste Kyss» for andre året på rad, samt også «Beste Film», «Beste Kvinnelige Skuespiller», «Beste Kamp» og «Beste Mannlige Skuespiller». Til sammen tok «vampyrene» med seg 5 priser hjem.

Andre store vinnere var Chloë Grace Moretz, som fikk hele to priser for sin innsats i «Kick Ass». Vakre Reese Witherspoon ble beæret med «MTV’s Generation Award».

Tro det eller ei, men det var faktisk den metalliske trenden som viste seg å være mest populær på den røde løperen i går kveld. Både Ashley Benson, Leighton Meester og Kristen Stewart så fantastiske ut i sine fantastiske kjoler.

Nydelige Emma ankom prisutdelingen i en hvit, lårkort kjole fra Marchesa. Med vakker, påsydd skulderpynt og pumps fra Brian Atwood, så hun perfekt ut fra topp til tå.

«Gossip Girl» stjernen imponerte med sin metalliske bling-bling kjole i går kveld. Balmainkjolen var dekket av både speil, diamanter og lekre perler. Uten tvil en av kveldens best kledde etter Femelles oppfatning.

Kristen Stewart har som vane å bli kveldens store midtpunkt, både på den røde løperen og på selve showet. I går kveld var langt i fra noe unntak. I en rød tubekjole fra Balmain viste hun frem den sterke selvtillitten sin nok en gang, og hennes mørke, tykke hår så fantastisk ut. Kjolen hennes var heldekket med sikkerhetsnåler – noe som så råstilig ut!

«Transformer» stjernen Rosie Huntington-Whitely var selvfølgelig å se på MTV Movie Awards i går kveld. Hun ankom i en utrolig sexy dyremønstret Dolce & Gabbana kjole, og satset på en halvveis oppsatt hårsveis – noe som passet utmerket på Rosie.

Elsker kjolen – hater skoene! Amanda Bynes ser ut til å slite med stilen i år. Hennes beige minikjole fra Herve Leger så for det første alt for liten ut, og for det andre passet den ei heller ikke så godt til hennes skovalg for kvelden. Det var ingen match i det hele tatt, bare et stort rot.

Selena Gomez var selvfølgelig kveldens største sjarmtroll på den røde løperen. Hun hadde på seg en sofistikert minikjole fra Giambattista Valli, og gjorde som Rosie Huntington-Whitely, og kjørte på med en halvveis oppsatt hårsveis. Både antrekket og sminken ser gjennomført ut, nok en gang. Selena begynner å se både mer voksen og selvsikker ut i år.

Hvem hadde trodd at denne jenta bare er 14 år gammel? Hailee Steinfeld så veldig voksen ut for alderen sin i går kveld, og mye av den æren må nok gå til hennes sorte Louis Vuitton dress. Kanskje ikke det flotteste antrekket for et så stort arrangement, men hvem tørr vel å klage på klesstilen til en 14 åring? Ikke vi!

Vakre Emma Stone frontet sitt nyfargede røde hår på prisutdelingen i går, og matchet det med en stilig minikjole fra Bottega Veneta. Det er et stort mysterium hvordan Emma alltid mestrer å se så fantastisk ut.

«Twilight» skjønnheten Nikki Reed var en av de få stjernene som kledde seg i sort i går kveld. Denne gang i en halvveis gjennomsiktig Heather kjole. Det lyste forelskelse av Nikki da hun poserte sammen med kjæresten Paul McDonald.

Den vanligvis veldig stilsikre «Gossip Girl» stjernen Jessica Szohr, imponerte desverre ikke på den røde løperen. I en dyremønstret jumpsuit fra Alice + Olivia, pluss en kjedelig frisyre, så hun ikke helt komfobertabel ut i går kveld. Kveldens verst kledde i følge Femelle.Kilde: MTV
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul