Nå har hun skrevet ny bok

Det blir konstant skrevet om Hilary Duff i media for tiden, først for graviditeten, men også for lanseringen av sin nye bok, Devoted.

Hilary Duff landet på flyplassen i New York på søndag, for å møte opp som gjest hos Good Morning America på mandag, hvor hun promoterte for boken, Devoted. Dette er ikke superstjernens første bok. Devoted er nemlig oppfølgeren til Hilarys bokdebut, Elixir som ble utgitt i oktober i fjor. Bøkene forteller om livet til en fotojournalist, Clea Raymond som oppdager mystiske og overnaturlige ting rundt sin fars død. En bokserie som inneholder både romantikk, drama, krim og litt magi.

Samme dag som Hilary var gjest hos Good Morning America, møtte hun også opp for en stor boksignering i New York.

Sangerinnen har tidligere uttalt til OK! Magazine at hun definitivt skal vite barnets kjønn, og at hun er alt for utålmodig til å ha klart å vente i uvitenhet.

– “I’m so not the person who could wait and have it be a surprise. I don’t know how people do that. I need to be totally prepared. I think it’s going to help me feel even more connected to it, to know what it is.”

Hilary har fortsatt ikke kommet ut til media angående sin termindato. Vi venter i spenning!

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Nå har hun skrevet ny bok

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul