Nå skal de gifte seg

Vi har alle hørt ryktene om det før, men nå er det virkelig sant.

Etter tre år sammen bekrefter nå Orlando Bloom og Miranda Kerr at de er forlovet, og skal gifte seg. Hvordan den kjekke «Pirates Of The Caribbean»-stjernen fridde er foreløbig hemmelig. I et tidligere intervju i år virket Victoria’s Secret modellen usikker angående sin fremtid med Bloom.

«Han er min kjæreste, og det er alt jeg vil si. Min ideelle situasjon ville være å leve på en gård i et solar-drevet hus med en hengekøye og en grønnsakhage. Når dette er over, er det der jeg vil være.»

Om paret er klar for barn enda, har de enda ikke kommet med noen kommentar til, men Miranda antydet i fjor at de ønsker barn i fremtiden.

«Det er definitivt noe som skal skje en dag nedover sporet, men for nå er jeg glad. Jeg er bare så opptatt med arbeid at jeg kan ikke tenke på det akkurat nå.»

Dette vil bli det første og forhåpentligvis eneste ekteskapet for dem begge to. Noen bryllupsdato har fortsatt ikke blitt satt, men vi venter i spenning.

Gratulerer så mye til den vakre duoen!Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul