Nå skilles skandaleparet

The Hills går mot slutten. Det gjør også ekteskapet til Heidi og Spencer Pratt.

– Jeg er ikke Heidi Pratt, jeg er Heidi Montag, twitret den blonde realitystjernen forrige torsdag. Kort tid etter kom talsmannen med en pressemelding om at paret nå skal skilles.

Isolert fra familien
Ifølge TMZ skal en kilde ha uttalt at Spencer isolerte Heidi fra både venner og familie. Han skal også ha nektet henne å bruke Internett og TV.

– Spencer har hjernevasket henne. Han har forsøkt å vende henne mot alt som heter sosialt liv, sier kilden.

Skal bli skuespiller
Nå er det en karriere som skuespiller Heidi skal fokuserer på fremover. I tillegg leter hun etter et nytt sted å bo, sammen med venninnen Jennifer Bunny.

– Jeg gleder meg til å gjøre jenteting, skal hun ha uttalt.

Avhengig av plastisk kirurgi
I januar 2010 avslørte Heidi at hun hadde fått utført enormt mye plastisk kirurgi, det vil si ti inngrep i løpet av 24 timer. I tillegg til større silikonpupper og lepper, løftet hun blant annet både øyenbryn og bakdel. Hennes mor, Darlene Egelhoff, skal ha reagert såpass sterkt på datterens inngrep, at Spencer kontaktet politiet for å få henne fjernet fra eiendommen.

Realityparet er mer kjent for sine mange pr-stunt enn noe annet. De elsker å vise seg frem for pressen, spesielt iført badetøy på en eller annen solfyllt strand, men nå ser det ut til at dette aldri vil skje igjen.Kilder: seher.no, tmz.com, nydailynews.com
Bildekilde: wikipedia toglenn – Lånt under creative commons license

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

7 kommentarer om “Nå skilles skandaleparet

  1. Jeg leste så sent som for to dager siden at hele skilsmissen er en løgn for at Heidi og Spencer skulle få enda mer medieoppmerksomhet. Men nå leste jeg det på perezhilton.com så det er ikke sikkert at ryktet er sant da ;p

  2. Det var på tide! Synd at folk skilles, men akkurat Heidi får det nok 100 ganger bedre uten Spencer. får bare håpe det virkelig er sant, og at hun blir kvitt den idioten for godt.

  3. dont believe all the rumours you hear. i love being married to my hubby so much!!
    Fra Heidi sin twitter.

  4. Vet ikke om det er sant, tiden vil vel vise. Eller..? Ikke så sikker på at den gjør det med det merkelige og upassende ekteparet. Jeg likte Heidi MYE, MYE bedre helt i starten av hele The Hills-serien. Savner den Heidi Montag-en litt faktisk..

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul