Nok et brudd i Hollywood

Skuespillerparet Scarlett Johansson og Ryan Reynold skal nå skilles etter to år sammen.

I følge TMZ har det blitt bekreftet av paret at de nå bor fra hverandre, og at de skal søke om skilsmisse veldig snart. De ønsker også forståelse for denne triste nyheten.
-After long and careful consideration on both our parts, we’ve decided to end our marriage. We entered our relationship with love and it’s with love and kindness we leave it. While privacy isn’t expected, it’s certainly appreciated, uttalte paret i en pressemelding.

Ville vente med familie
Ryan og Scarlett giftet seg i september 2008 og har begge vært fullt opptatt med sine karrierer. I et intervju med GQ fortalte Ryan at Scarlett var det beste i livet hans, men at de to ikke ønsket en familie før om et par år. De har så å si aldri blitt sett sammen på noen slags begivenheter, så de har skjermet sitt privatliv veldig godt for pressen.

Karrieren i første rekke
Det er tydelig at både Scarlett og Ryan brenner for deres filmkarrierer, og kanskje var det muligens akkurat det som kom i veien? Scarlett har nylig spilt i oppfølgeren til Iron Man og blir å se i minst to filmer til innen et par år. Mens hun har blitt nominert for hele fire Golden Globes har Ryan sin karriere virkelig begynt å tatt av for alvor. Han blir å se i hele åtte filmer innen 2012, så det er også mulig at de ikke taklet tiden borte fra hverandre.

Ryan ble forrige måned kåret til verdens mest sexy mann av magasinet PEOPLE, mens Scarlett i årevis har vært på listen over verdens vakreste kvinner.Kilde: TMZ
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Nok et brudd i Hollywood

  1. Hvordan er det faktum at begge er vakre relevant for artikkelen? Den ser jeg ikke.
    Ellers, synd at skilles! Håpet virkelig at dette skulle vare:)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul