Ny teaser fra «True Blood»

I slutten av Mai ble vi introdusert for traileren til sesong 4 av suksesserien «True Blood». Nå er nye bilder og en fersk video også kommet ut på nett.

De nye bildene er blitt tatt for promoteringen av serien, og alt i alt ser det ut til at sesong 4 kommer til å ta med seg de samme «gamle» skuespillerne, pluss noen nye selvfølgelig. Tidligere har vi i Femelle avslørt at den nye sesongen kom til å ta med seg andre overnaturlige vesener, nemlig hekser.

I den veldig ferske teaseren som har kommet ut, så forteller Anna Paquin at hennes rolle (Sookie) vil bli mer interessert i Eric (Alexander Skarsgård) fremover. Den tidligere ganske «onde» vampyren begynner visstnok nå plutselig å bli litt snillere. Det blir spennende å se hva Sookies nåværende kjæreste Bill Compton (Stephen Moyer) synes om akkurat det..

Skuespillerteamet har også avslørt at både Bill og Eric må prøve å vinne tilbake det menneskelige folket, spesielt nå etter alle skandalene som har foregått i sesong 3. Ryan Kwanten kan også se frem til en mer innholdsrik sesong, siden hans rollefigur «Jason» tydeligvis kommer til å lære at en god gjerning sjelden går ustraffet.

Se teaservideoen og de nye bildene nedenfor.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Ny teaser fra «True Blood»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul