Nytt kjendispar i Hollywood

Rachel McAdams og Michael Sheen er Hollywoods ferskeste kjendispar.

Det har vært rykter om at de to skulle ha funnet tonen etter at de spilte inn filmen Midnight In Paris sammen. I går ble det endelig bekreftet at de to var et par da de gikk hånd i hånd på gaten i Toronto. Turtelduene så veldig forelsket ut i følge INF Daily.

Rachel kjenner du kanskje igjen fra filmer som The Notebook, The Timetraveler’s Wife og Sherlock Holmes. Hun har lenge vært et kjent ansikt i Hollywood. Michael derimot har ikke hatt en like stor karriere som sin kjæreste. Med filmer som Underworld og The Queen bak seg, er det først nå han har fått sitt store gjennombrudd som den tvers gjennom onde vampyrsjefen «Aro» i Twilight-sagaen.

Selv om Michael Sheen er mest kjent for sine «bad boy»-roller, så har han også fått prøve ut litt snillere karakterer også. I Alice In Wonderland var det han som stod bak stemmen til den hvite kaninen, samt at han også har en stemme i den nye Disneyfilmen om Tingeling.

Mange skuespillere som blir kjærester ender som oftest opp med å gjøre det slutt. Forhåpentligvis klarer Rachel og Michael å ta vare på forholdet og hverandre.Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul