OK! Magazine feiret 5 årsdag

For et par dager siden feiret OK Magazine hele 5 år, og samlet sammen mange kjendiser til fest.

The City-stjernen Whitney Port dukket opp på festen sammen med sin kjæreste Ben Nemtin, Hugh Hefners ekskjærester Holly Madison og Bridget Marquardt hadde kveldens mest utfordrende kjoler og Sharni Vinson fra Home & Away stod for festens motekatastrofe.

Nydelige Whitney Port gikk for en av sommerens største trender, nemlig den lekre maxikjolen. Sammen med sin kjole fra Blue Moon hadde hun med seg en flott beige veske fra Rebecca Minkoff.

Candace Cameron fra Make It Or Break It så også smashing ut i sin sorte minikjole. I tillegg til sitt flotte gullarmbånd, pyntet også kjolen opp looken med dens vakre sølvdetaljer. En rosa clutch passet også perfekt til dette antrekket, og de beige pumpsene var heller ikke å forakte.

Nok en Make It Or Break It-stjerne møtte opp på feiringen. Josie Loren var en av festens best kledde i sin grå minikjole og sorte pumps. Et lekkert, men samtidig også veldig trygt kjolevalg. For en enda bedre look skulle hun ha satt opp håret i stedet for å ha det løst.

Chelsea Hobbs spiller også i OL-serien Make It Or Break It, og gikk for en blågrønn kjole og sorte pumps. Hun så definitivt bra ut, men fargevalget passet henne ikke hundre prosent.

Sharni Vinson kom i helt dagligdagse klær, det vil si en hvit topp, jeans og store brune boots. På håret så hun ut som hun nettopp hadde våknet. Alt var feil med denne looken. Slik kommer man ikke når man er invitert på en stor feiring.

Hayley Hasselhoff fra serien Huge var rake motsetningen av Sharni Vinston på festen. Ikke bare hadde hun på seg en rålekker sort minikjole, som viste frem sommerens undertøytrend, men hun hadde også tatt seg tid til å slette håret, lakkere neglene røde, ha på seg flotte accessoarer og selvfølgelig også plukket ut fantastiske pumps for å få antrekket perfekt. Godt jobba Hayley!

Både Bridget Marquardt og Holly Madison er ekser av Playboy-sjefen Hugh Hefner. I sann Playboy-stil hadde de kveldens dypeste utrigninger. Sukkersøte Bridget dukket opp i en lett knallrosa minikjole, og hadde både pumps og et vakkert midjebelte på seg i gullnyanser.

Holly kjørte helt motsatt stil enn Bridget, nemlig en mer sort og rocka look. Hun var sort fra topp til tå med lekre pumps og en sort lårtkort kjole.

India Eisley er kanskje bare 17 år og kan ikke kle seg så alt for dristig på grunn av akkurat det, men det betyr ikke at hun ikke kan leke seg på den røde løperen. I denne knelange kjolen skiller hun seg ikke ut i det hele tatt, og fremstår egentlig bare som veldig kjedelig. Du kan bedre enn dette India.

Heldigvis var det noen som torte å eksperimentere litt med farger. Amber Lancaster fra MTV-serien The Hard Times of RJ Berger hadde på seg en fargerik playsuit med et stilig midjebelte i gull. Alt var riktig med dette antrekket. Hennes beige pumps og gulløredobber var bare prikken over i’en.

Cassie Scerbo var definitivt en av festens best kledde i sin glitrende kjole i gull. Hun hadde skrudd på glamourfaktoren på fullt for kvelden, og så smashing ut i sine sorte pumps og vakre gullacessoarer.

Disney-stjernen Jennifer Stone blir å se i oppfølgeren til Mean Girls til neste år, så vi må regne med å se mye til henne på den røde løperen. Desverre håper vi at hun har fått bedre motesans innen den store filmpremieren neste år, fordi hennes antrekk for kveldens feiring var en real skivebom. Fargevalget på kjolen ble helt feil til henne, og den store lilla ringen ødela mye for antrekket. Det eneste som så bra ut var hennes fabelaktige sorte pumps med gulldetaljer.

Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul