Over og ut for Gossip Girl-paret

Nå er det desverre blitt bekreftet at Gossip Girl-paret har gjort det slutt.

Blake Lively og Penn Badgley har vært sammen i litt over 2 år, og har fremstått som det perfekte superparet. Tidligere i dag informerte deres talsmann at de to har avsluttet forholdet, men at de fortsatt er veldig gode venner. Ingenting tyder på at dette skal komme i veien for innspillingen av suksess-serien i New York. Årsaken til bruddet er fortsatt ukjent.

I tillegg til å ha en hovedrolle i Gossip Girl, har Blake også vært veldig aktiv på filmfronten de to siste årene. Hun har spilt i filmer som The Private Lives of Pippa Lee, The Town og Green Lantern. I sistnevnte spiller hun mot blant annet Ryan Reynolds og Peter Sarsgaard.

Snart 24 år gamle Penn har også begynt å skape et navn for seg selv i filmindustrien de to siste årene. Han overrasket mange med sin rolle i den oppdaterte versjonen av The Stephfather, og den 14. januar i år blir han å se over alt på kino i Norge i filmen Easy A, hvor han spiller mot vakre Emma Stone.

Uansett om Blake og Penn er sammen eller ei, så har de begge to lysende karrierer fremfor seg. Forhåpentligvis klarer de å forbli venner i lang tid.Kilde: justjared.buzznet.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

4 kommentarer om “Over og ut for Gossip Girl-paret

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul