Overlot lite til fantasien

I tillegg til å være kveldens co-host på Much Music Video Awards i Toronto, var nok Miley Cyrus også kveldens mest dristige. Hun fremførte to av sine låter, «Party In The U.S.A.» og sin nye hit «Can’t Be Tamed».Til tross for mange negative kommentarer angående hennes utfordrende klesstil, valgte hun å provosere enda litt mer med kveldens antrekk. Miley kommer garantert til å få mye negativ kritikk på grunn av dette, men det regner hun vel også med?

Den flotte stjernen ser som oftest bra ut i alt, men dette ble skivebom. Hun får i alle fall det hun var ute etter: Sterk reaksjon og mer oppmerksomhet. Heldigvis kler alt den smukke, og Miley er skikkelig smukk!


Spiller på sex: Den snart 18 år gamle «Hannah Montana» stjernen spiller bare mer og mer på sex.

Spørsmålet nesten alle lurer på er, hva synes egentlig hennes far, Billy Ray Cyrus om dette?

Begynner Miley å gå litt for langt?Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

16 kommentarer om “Overlot lite til fantasien

 1. Hun er sexy å da må hun vise det også! ;) Alle jenter like jo å vise frem noe de er stolte over! :)

 2. Unnskyld meg, men jeg må bare understreke at det irriterer meg grenseløst at alle vinkler det til at det er Miley Cyrus selv som har bestemt hva hun skal ha på seg eller ikke. Hun er et PRODUKT, et pengemiddel, og blir mest sannsynlig styrt rundt av mennesker som vil tjene på henne. Hun er bare 18 år gammel, og det er sikkert ikke veldig lett å si ja eller nei til de riktige tingene osv – spesielt ikke når det virker som om faren hennes er like mye med på å tjene penger på henne som alle andre. Og det at en barnestjerne fra Disney Channel har tatt overgangen til å bli en voksenstjerne er vel ikke akkurat noe nytt det heller – jeg sier bare BRITNEY SPEARS, CHRISTINA AGUILERA og JUSTIN TIMBERLAKE. De er også i dag store stjerner, og hvis man har fulgt litt med på dem, kan man i alle fall garantere at de kanskje er de superkjendisene som spiller MEST på sex den dag i dag.
  Jeg har aldri likt Miley Cyrus, men jeg synes det blir dumt at hun skal få all dritten for markedsføring som allerede er arrangert av andre mennesker som står i skyggen av rampelyset. Så får det at hun er en ung jente og et dårlig forbilde for alle Hannah Montana – fans på en måte bli en annen sak.. Og da synes jeg i tillegg det er viktig å poengtere at HANNAH MONTANA og MILEY CYRUS IKKE er samme person.

 3. Dette antrekket var kanskje litt drøyt, men ellers DIGGER jeg den rocka stilen til Miley Cyrus! Og når man finner sin egen stil så må man få lov til å prøve og feile, så ingen kritikk fra meg på dette ;-)

 4. Det er trist hva dagens artister gjør for å nå frem til publikum. Serøse musikere som lager musikk for musikkens del (Alicia Keys osv) ser man jo aldri mer for de drukner i disse outrerte performance stjernene…. Nå er det kun artister som Lady Gaga med sine groteske outfits og blodige sceneshow, Christina «wannabeLadyGaga» Aguilera med sine latex truser og oralsex sanger, Britney i badedrakt og stiletter som synger om trekantsex og Rihanna som spreller rundt i bikini og hanekam…

 5. Hun burde holde seg til fansen som hun Faktisk har.
  De er alt fra 4-12 år som regel, og dette blir vel litt for drøyt.
  Mye er bedre, men personlig mener jeg hun går pittelitt for langt :/

 6. Jeg synes dette er trashy og overhodet ikke pent. Miley har aldri kledd seg særlig classy – produkt eller ikke. Siden hun begynner å bli så «voksen» som alle skryter av, burde hu ha bein nok i nesa til å stå imot.. man må huske på at hun fortsatt er Hannah Montana i mange barns øyne, og går i slike sceneantrekk foran SMÅJENTER i 10-11 års alderen.. et tankekors??

 7. Personlig har jeg lite til overs for artister som velger å selge seg selv på denne måten. Hva vil Miley oppnå med dette? Er det musikken hennes eller kroppen hennes hun vil jeg skal «kjøpe»? Selv kunne jeg ikke brydd meg mindre om artistene jeg likte stod nakne eller i en kjeledress, når de sang på en eller annen scene. Det er musikken jeg vil få med meg, ikke kropp og klær.

 8. eh, Alicia Keys har da selv sagt at hun lager musikk kun for å tjene penger! hvilket er greit, det er jo et yrke med en inntekt – så ikke gjør henne mer «in it for the music» enn Gaga/Aguilera. Gaga har selv sagt at hun har en STOR altoppslukende kjærlighet for kunst, musikk og kjærligheten selv (hun unngår å sove hvis det betyr mer tid til å lage mer kunst). og det er alltid dobbelmeninger med groteske blodige sceneshow, hvis dere forstår hva «Paparazzi» handler om så er det mere enn at hun er en attentionfreak! same goes for videoene hennes. Aguilera derimot er fullstendig rip-off av Gaga med den nyeste videoen. Rihanna DIGGER jeg nå, syns hun var for sukkersøt tidligere. samme er tilfelle med Miley! Liker «Can’t be tamed» men greier ikke den sukkersøte tidligere stilen hennes. og er enig med de som sier at Miley kanskje ikke bestemmer alt selv. om hun føler den gamle stilen eller nye stilen er «HENNE», er det vel dessuten kun hun som vet? og hva hun sier til oss/media er en helt annen sak, digger uansett den mere rocka stilen hennes! Rihanna med hanekam og i søla i bikini har og laget sitt BESTE album, hvis du ikke får gåsehud av «Russian Roulette» eller «Fire Bomb» som handler om mishandlingen til Chris Brown så eier du lite med følelser… MYE bedre enn «Pon De Replay» og annet sukkerspinn! dessuten, som musiker MÅ man skape oppmerksomhet rundt seg, det ER mange om benet. image har dessuten ikke vært big deal kun nå, se på 80tallets rockeband. bon jovi leverer fortsatt fantastisk vare den dag i dag, puddelrockere som de var på 80tallet og Gaga er faktisk inspirert av glamrocken – derav «outrageous» klesplagg, musikkvideoer og sceneshow. søk opp glamrockere så vil du se at hun ikke er så ulik dems stil. få som kan spille instrumenter og synge bra live, av popmusikere enn Gaga. hun har jo scenenavnet sitt fordi noen kalte henne «en kvinnelig variant av Freddie Mercury» (og HAN hadde kongestemme han!). og faktisk, jeg mislikte Gaga i begynnelsen – syns hun var Britney-wannabe før jeg innså hva hun faktisk ønsket å si oss med sanger som «Bad Romance» og «Paparazzi»… velger henne, Rihanna, Miley anyday før f.eks. Beyonce og Alicia Keys. selv om rock egentlig er min favorittmusikk!

 9. La henne gjøre hva hun vil. Hun kler det, og da burde hun jo få lov til å gå med det. Det er ingen som hadde sakt noe om det var noen andre som hadde gått med dette anntrekket!

 10. Jeg syntes Miley kanskje burde tone ned på de alt for dristige antrekkene til hun blir litt eldre. Men jeg skjønner at det ikke er fullt og helt HENNE som bestemmer hva hun skal ha på seg. Uansett så syntes jeg ikke at vi trenger å være så redde for det å spille på sex, for det er jo bare kult, ikke sant? Og det selger jo som hakka møkk xD

  http://www.neelie.org/film-blogg/
  http://www.neelie.org

 11. Tonje: Der er jeg uenig med deg. Jeg hadde definitivt skrevet om det hvis noen andre hadde kledd seg slik.

  Uansett så er jeg litt enig med deg. Hun kledde det veldig godt, men det er litt for vulgært.

 12. Jeg syns kanskje det var bittelitt drøyt, men kan ikke annet enn å smile når jeg ser antrekkene hun kommer med.
  Hun vet hva som selger, og det er HOLLYWOOD. Selv om hennes dristige antrekk kan man se i alle intervjuer hvor jordnær den jenta er.
  Jeg rett og slett digger hu! :)

 13. Æærlig talt. Hun er et PRODUKT. Ikke det at hun ikke liker oppmerskomheten, det gjør hun helt sikkert, men ikke vinkle alt på henne. Personlig ville jeg adlri fremstilt meg på den måten, over my dead body!, men dette er Miley Cyrus. Hun vil komme seg ut av Disney skallet sitt på, og dette var måten hun valgte å gjøre det på. Veldig ærlig, veldig straight to the point. Vi kan bare håpe det blåser over og at hun toner det ned snart. Bare fordi hun spiller på sex litt nå i sangene hennes og sceneantrekkene betyr det jo ikke at det er sånn hun er privat.

 14. Til anonym: Tror du virkelig Alicia Keys ville laget så mye musikk, hvis det BARE var for pengenes skyld? Hvis du går på en konsert med henne, vil du se at hun utstråler sjel og at hun virkelig ELSKER å stå der og synge. Likevel er jeg ganske enig i det du sier om Lady Gaga – ingen kan dessuten si at Lady Gaga ikke er et ikon for seg selv!

  Til Reidun Beate: Hvor dobbeltmoralsk er det vel ikke å si i ene og samme setning at Miley kledde antrekket veldig godt, men at det OGSÅ ble litt FOR vulgært?

 15. Ine Julia: Nå må vi huske at Miley er en 17 åring med mange fans i aldersgruppen 9-14 år. For deres del, så synes jeg Miley var alt for vulgær.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul