Øyeblikkene vi aldri glemmer

Årets MTV Movie Awards ga oss mange uforglemmelige øyeblikk, men det var spesielt tre som skilte seg ut og de kan du se nedenfor.

3. Skjorteløs Joe Manganiello
Da Elisabeth Banks mottok prisen for «Best On-Screen Transformation, så takket hun MTV for å ha plassert henne på scenen sammen med tre av Hollywoods hotteste menn, Matthew McConaughey, Channing Tatum, og en skjorteløs Joe Manganiello. Sistnevnte entret scenen kledd ut som en skjorteløs brannmann, og for en lyd det ble i salen. Jentene hylte, stjernen klappet og mannfolk ble nok grønne av misunnelse.

Get More: MTV Shows

2. Johnny Depp mottok årets «Generation Award»
En velfortjent generasjonspris gikk til Johnny Depp i går kveld, og han overrasket mange da han gikk på scenen sammen med Black Keys og fremførte «Gold on The Ceiling» på gitar. Johhny har tidligere spilt live både sammen med Oasis, Marilyn Manson og Alice Cooper, så dette var nok ingen big deal for han.

1. Kristen Stewart klinte med seg selv
Robert Pattinson og Kristen Stewart vant prisen for beste kyss fjerde året på rad, men i år var ikke Robert til stede, noe som førte til at Kristen begynte å kline med seg selv. Det vil si, etter at hun hintet frem at Chris Hemsworth , Charlize Theron eller Taylor Lautner skulle komme opp å kysse henne.

Get More: MTV Shows

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul