Planlegger nytt bryllup

Like etter skillsmissen fra basketballspilleren Kris Humphries hersket det lenge rykter om at Kim Kardashian hadde funnet kjærligheten på nytt med Kanye West, noe som viste seg å være sant.

Kim og Kanye har kjent hverandre i en livsalder, og rykter om en romanse mellom de to har eksistert ved flere anledninger. Nå har altså paret lenge vært et faktum, og i følge flere Amerikanske magasiner har Kim allerede begynt å la tankene svirre rundt omstendighetene rundt et bryllup med rapperen og plateprodusenten Kanye West.

Bryllupet med eksen Kris Humphries var storslått med over 440 gjester, og skal ha kostet 10 millioner dollar. Neste gang derimot, ønsker hun et langt mer intimt bryllup:

“It had always been my dream to have a big wedding, and when people said that I’d made it over the top for the show, that was just me: I am over the top!»

«But the next time, I want to do it on an island with just my friends and family and that’s it.»

Det har vært spekulert i om Kims tidligere ekteskap med Kris Humphries kun var et PR-stunt, så la oss håpe at hun virkelig har funnet lykken denne gangen, og at et eventuelt forestående ekteskap varer litt lenger enn 72 dager.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul