Premiere av «Savages» i L.A

I går var det duket for den første premieren av «Savages», og den ble selvsagt holdt i Los Angeles, stjernenes by.

Blake Lively er mest kjent for sin rolle som «Serena Van Der Woodsen» i «Gossip Girl», men har de siste årene også inntatt filmbransjen i Hollywood, og har fått strålende tilbakemeldinger fra kritikernee, både for sin innsats i «Green Lantern» og sin nyeste film «Savages». I sistnevnte film spiller hun mot blant annet Salma Hayek, noe som helt sikkert ser veldig bra ut på papiret for Blake.

På den røde løperen i går var det ikke Salma Hayek som fikk mest oppmerksomhet. Hun ble satt i skyggen av unge, smilende og blonde Blake Lively, som ankom i en tettsittende gallakjole fra Zuhair Murad sin sommerkolleksjon, som bestod av et hudfarget tynt lag, med sorte, stramme lærstriper utenpå, noe som høres helt vilt ut, men hun får uten tvil full pott fra oss i Femelle for dette råkule antrekket.

«Puss in Boots»-stjernen Salma Hayek skilte seg desverre litt lite ut i sin grønne gallakjole fra Gucci. Det var dog et veldig bra valg å ha håret oppsatt i en søt hestehale.

Se traileren til «Savages» nedenfor.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul