Private fakta om VM-vinnerne

Vi jenter er sjelden opptatt av selve spillet som foregår på banen under VM, men hva med kjekkasene som løper svette og heroisk etter ballen?

Femelle har plukket ut de fem hotteste spanjolene på landslaget, og gravd frem statusen til hver og en av de. Tidenes målscorer for Spania, David Villa har blitt gjemt bort i skapet, og vi setter nå lys på de andre kjekkasene.

Victor Valdés
Denne kjekkasen er født i 1982, og ble for første gang med i den spanske landslagstroppen i 2010. Alle kilder tilsier at denne mannen er gift, men hvem som er den utkårede, er uvisst. Kanskje det hele bare er sprøyt, og det er fritt fram for alle? Det er jo lov å håpe.

Sjekketips: Har du planer om å prøve deg på denne karen, bør du vite at hans posisjon er i mål. Dessuten må du lære deg å lage Paella, som er favorittretten hans.

Spiller til vanlig: FC Barcelona.Gerard Piqué
Denne unge mannen er født i 1987, og dersom du vil stirre på han under kamp, må du ta en titt på backposisjonene. Gerard er dessverre opptatt med interørarkitekten Nuria Tomas. Paret ble foreviget foran mange paparazzilinser, da de for en måned siden befant seg på flyplassen i Ibiza. Paret har bare datet siden april, så dersom du er en fighter, er det bare å få ut klørne.

Sjekketips: Mannen er så glad i småkaker, at han takket ja til å fronte en kampanje for Principe Premium, en populær kjeks blant voksne. Kanskje på tide å puste liv i bakekunnskapene?

Spiller til vanlig: FC BarcelonaFrancesc Fabregas
Midtbanespilleren har nesten akkurat fylt 23 år, men er allerede kaptein for laget han spiller på til vanlig, Arsenal. Dette er, med andre ord, en mann med viljestyrke og full kontroll. Kjekkasen har rykte på seg for å være en skikkelig player, ennå han har vært sammen med den profesjonelle turneren Carla i mange år.

Sjekketips: Ta en jentetur til London, og spor han opp. Han er nemlig kjent for å date til tross for at han faktisk ikke er singel, og har blitt sett på vei til hotellrommet med nye damer, mer enn en gang.

Spiller til vanlig: Arsenal FCJesús Navas
Noe sier meg at denne blåøyde kjekkasen er trofast. I en alder av 25 år, har han ennå ikke byttet fotballklubb. Han trives tydeligvis på midtbanen til Sevilla. Selv om mange tror denne mannen er singel, er han dessverre ikke det. I et intervju med avisen Marca rett før VM-start, avslørte han at kjæresten hans hadde hjulpet han mye med forberedelsene til kampene – psykisk. Hvem som er den heldige, er det ingen som vet.

Sjekketips: Jesús misunner kvinners vilje til å være så ryddige. Kanskje du kan gi han et lynkurs, eller bare søke på en stilling som vaskehjelpen hans?

Spiller til vanlig: Sevilla FCFernando Torres
Denne mannen har smeltet mange kvinnehjerter med sitt lange, blonde hår, og sin forrykende hurtighet. Vel, kanskje ikke det sistnevnte, men han er uansett kjent for å være utrolig rask. Fernando har plutselig klippet av seg håret, og farget det brunt, men likevel – han er fortsatt en kjekkas. Dessverre er 26-åringen lenket til kvinnen i sitt liv, både med barn og ekteskap.

Sjekketips: Fernando skal visstnok være så opptatt av JRR Tolkiens Ringenes Herre, at han har tatovert navnet sitt på det fiktive skriftspråket, alvisk. Kanskje en idé kan være å lære seg dette språket, slik at du skiller deg ut fra mengden når du prater til ham?

Spiller til vanlig: Liverpool FCKilde: Wikipedia
Bildekilde: PR Photos, Getty

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

30 kommentarer om “Private fakta om VM-vinnerne

 1. Marie: Jeg er fullt klar over dette med Jesús og hjemlengsel / psykiske problemer, men jeg ville ikke nevne dette fordi saken da ville blitt mye mer alvorlig – noe den absolutt ikke er ment å være.

  – Caroline

 2. Gjennomført artikkel må jeg si;
  Velge ut 5 «hunks» på det spanske landslaget, og droppe kaptein/helt/kjekking/superstjerne Iker Casillas…

  Spesielt….

 3. Torres har ikke farget håret, men gått tilbake til sin naturlige hårfarge ;) Etterveksten hans på bildet er en bekreftelse på det.

 4. hva med raul albiol? han er dødskjekk! verdt å ta en titt på ;) og ikke minst casillas! og navas er ikke noe særlig å se på egentlig. på bildet var han ikke så verst, men han var vel bare heldig der…

 5. Du MÅ jo ha med David Villa i en sånn artikkel! Han er jo en av de mest omtalte «kjekke» Spania spillerne!!

 6. hva med å lage ett slikt innlegg om de kjekkeste spillerne i VM, fra alle lagene, ikke bare vinnerne? :)

 7. Emilie: Verken Messi, Forlan eller Suarez er Spanjolere. -hadde jo mistet litt av hensikten med å skrive om vinnerne om man skulle dratt inn både argentinere og urugaiere (spl?)..

 8. FABREGAS han er den kjekkeste <33 ;) ,

  men dere kunne ha tatt villa og casillas istedet for de to som ligger øverst .. :P

 9. spilte han keeperen under vm? dere valgte bra kjekke, men etter min mening skulle casillas vært med, og villa fordi han er toppscorer og helt rå!
  enig med at det burde vært generell kjekkaskåring for hvert landslag, eller utplukking fra alle lagene dersom det ikke blir for mange. ronaldo, kaka, de nevnte spanske- inkl de dere har hatt med som torres, fabregas, navas.. hmm.var det flere kjekke,husker ikke i farten- joda noen av de tyske kanskje.. ta med muller.. og iniesta for spania kanskje.

 10. Fernando Torres er jo klart den kjekkeste. Fabregas kommer som nummer 2. Men jeg synes det var veldig rart at ikke Casillas eller Villa er med, ettersom jeg og maaaangeee andre mener at de er noen av de kjekkeste.
  Men, Fernando Torres er den kjekkeste, helt klart!

 11. TORRES!<3 Eneste av de jeg har hørt om uansett hahahahahahaha.
  I've got maaaad soccer skilssssss.. Not really..

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul