Promobilder fra sesong 4 av «Glee»

Suksess-serien «Glee» har premiere i USA den 13. september, og fans over hele verden gleder seg. Nå har endelig de etterlengtede promobildene blitt lansert, samt også noen sniktitt-bilder på den kommende sesongen.

Blant alle promobildene ser vi alle de kjente fjesene vi vet av og elsker, men også en del nye, blant annet Dean Geyer, Jacob Artist, Becca Tobin, Melissa Benoist og Oscar-nominerte Kate Hudson.

Kate Hudson vil spille «Rachel Berrys» mentor i New York, noe som har blitt ryktet å bli mye vanskeligere enn først antatt.

Selv om det kanskje ser ut som alle karakterene er med i promobildene, så er det en som mangler. Nemlig Dianna Agron som spiller «Quinn Fabray», men fortvil ikke. Hun er fortsatt med i den kommende sesongen.

“Gleeks, please relax. Dianna is still on the show. We love her and have great plans for Quinn. #QuinnFabrayLives,” twitret serie-skaperen Ryan Murphy tidligere denne måneden.

Ryan konfirmerte også at hele castet skal være med i den kommende sesongen, men noen i mindre kapasitet. Sesong 4 vil fokusere på livene til «Rachel Berry» og «Kurt Hummel» i New York, og resten av karakterene som fortsatt bor hjemme i Lima, Ohio. Det vil dog bli noen episoder hvor alle karakterene kommer til å samles.

Se promobildene nedenfor, samt stillbilder fra den kommende sesongen.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul