Promotering av «Eclipse»

Nå har endelig promoteringen av «The Twilight Saga: Eclipse» begynt, og i dag har Kristen Stewart og Taylor Lautner vært fullt opptatt i Roma, Italia.

På starten av dagen møtte de opp i hagen til hotellet, De Russie for en bildetagning. De så begge utrolig glade ut, og Kristen så fantastisk ut i sin lille sorte kjole fra J. Mendel Høst 2010. Dette er langt i fra første gangen vi har sett Kristen i sort. Vi begynner å mistenke at det må være hennes favoritt. Med et lite gullsmykke, sorte hæler og markerte øyne ser hun vakrere ut enn noen gang.

LES OGSÅ: «Breaking Dawn» blir to filmer.

På kvelden foregikk selve promoteringen av «Eclipse». Vi ble ikke veldig sjokkert da vi så at Kristen nok en gang hadde gått for en sort kjole. Denne gang i en stroppløs brodert kjole fra Marchesa Høst 2010. Kjolen hadde også skulpturerte sateng detaljer. Et ganske sannsynlig, men også litt overraskende kjolevalg. Med oppsatt hår og nydelig sotete øyne var hun kveldens peneste blikkfang! Taylor Lautner så også (som vanlig) irriterende herlig ut på den røde løperen.

Se flere bilder av promoteringen nedenfor (totalt 13 stk).
[cincopa 10639223]
Kilde: redcarpet-fashionawards.com
Bildekilde: PR Photos, k-stewart.net – Lånt under tillatelse.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul