Robsten bekrefter forhold på Oprah

Da talkshowet var over, kom avsløringen Twilightfans verden over har ventet på.

De bekreftet til Oprah at de dater, forholdet er et faktum, sier en kilde til E! Online. Kilden skal visstnok være en som jobber på settet.

Avsløringen kom som følge av en avtale inngått mellom Oprah, Pattinson og Stewart. Talkshowdronningen lovet å ikke spørre ut skuespillerne foran seerne, dersom de var villig til å fortelle henne hva som virkelig foregikk.

– De valgte begge å fortelle henne at de er sammen og dater – ett hundre prosent, forteller kilden.

To år gamle rykter
Romanseryktene mellom Robert Pattinson og Kirsten Stewart startet allerede i november 2008, under innspillingen av den første filmen i Twilightsagaen. Rykter skal ha det til at Pattinson kun dro på audition for å møte Stewart. Han hadde nemlig sett henne i filmen «Into The Wild», og blitt totalt bergtatt.

– Den eneste grunnen til at jeg dro på audition var for å se henne, du kan si jeg var litt avstandsforelsket, sa han den gangen.

Vil ikke snakke om privatlivet sitt
I et nylig intervju med magasinet ELLE, forteller Twilightkjekkasen, at han aldri vil snakke om forholdene sine.

– Jeg ville aldri ødelegge forholdet mitt ved å snakke om det, sier han.

Dermed gjenstår det bare å vente på en endelig bekreftelse fra Twilightparet.

Kilder: E! Online, Wikipedia, Imdb.com, celebrity-mania.com.
Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

6 kommentarer om “Robsten bekrefter forhold på Oprah

 1. Tror jeg ingenting på, siden kristen har kjæreste, og de har sakt maange ganger at det ikke er noe mellom de. Det er bare fansen som vil at det skal være noe, derfor oppstår det mange falske rykter.
  Tror ikke på det før jeg har sett videobevis, hehe ;)

 2. Kirsten og «kjæresten» Michael slo opp for lenge siden, rett etter Twillight. Dette har begge to bekreftet, så vet du det ;-)

 3. Ser en kommentar her som sier at Kristen har kjæreste. De gjorde det slutt for lenge siden. Vet en annen Camilla allerede har sagt det, men følte bare for å si det jeg også. Hehe.

  Håper de er sammen jeg. Høres sikkert litt villt ut, men jeg syntes de har så kule personligheter begge to, og syntes de passer godt sammen :)

 4. Haha, naa blir vi mange som sier det her men jeg fölte jeg ogsaa bare maatte faa det ut.
  Sier ikke dette for og brife, men for at dere skal vite at denne kilden er til og stole paa.
  Jeg er oppvokst i Carmel (ligger i California) med norsk far og amerikansk mor. Moren min er manager og har via bransjen faatt höre av Kristen Stewarts far, John Stewart (stage manager) at Kristen og Robert er sammen.
  Michael Angarano & Kristen bekreftet 15. Juni 2009 at forholdet var over.
  Syntes K-Stew & R-Patz er utrolig söte sammen, og haaper de har ett lykkelig forhold. Det fortjener de begge to! :)

 5. «Skulle bare mangle» at de var sammen, de er jo ment for hverandre!
  Bare se hvordan de matcher:) hehe, neida, men de er jo klin like i personlighet, synes nå jeg da. Litt sånn «I don’t really care what people think» typer:) Jeg gidder dem begge to og håper hvertfall de er sammen!:-D

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul