Rocket løs i Sydney

Kristen Stewart var tydeligvis preget av varmen da hun promoterte sin nye film, «Snow White and The Huntsman» i Sydney, Australia idag tidlig (tirsdag).

I en fantastisk flott, knelang tubekjole fra Balmain og oppsatt hår, var det både en stilsikker og vittig side vi fikk se på premieren ved Cinemas Bondi Junction i dag. Med varm temperatur i Sydney valgte Kristen å le av sin klamme hud, og bestemte seg for å «rocke løs» på den hvite løperen, og begynte å lage morsomme positurer, til paparazzienes store fornøyelse, selvfølgelig.

LES OGSÅ: Sniktitt på «Breaking Dawn: Part 2».

Ny saga i vente for Kristen?
Kristen har hatt megastor suksess med «Twilight Sagaen», og har tidligere uttalt at å spille Snehvit har vært hennes ultimate drømmerolle, og da gledet det nok både henne og fansen, da vi tidligere denne uken fikk vite at det mest sannsynlig vil komme en oppfølger til «Snow White and The Hunstman». Det ryktes at både Kristen, Chris Hemsworth og regissøren ønsker å lage opptil flere filmer om «Snow White».

Om flere oppfølgere er i vente, så vil det bli utrolig spennende å se hva handlingen skal innholde, nå da den onde dronningen er død. Hva tror dere?

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul