Rosa parfymelaunch for Nicki Minaj

Talentfulle Nicki Minaj lanserte sin nye parfyme «Pink Friday» hos Macys i går formiddag, og å si at utseendet på parfymen representerer Nicki veldig bra vil være å si det mildt.

«Pink Friday» ser rett og slett ut som selveste Nicki Minaj. Den er like søt, sprudlende og sist, men ikke minst – rosa! Faktisk, så har flasken en rosa parykk, og det er det superstjernen elsker aller mest ved den.

– “I’ve been thinking about a fragrance for like, the last two years actually; I knew I was going to call it Pink Friday. I didn’t know I would have a pink wig on the bottle until I met with the fragrance company and they asked me what I wanted my bottle to look like and I said — is there any way we can put a pink wig on it?” fortalte Nicki til MTV News i går ved parfymelanseringen.

Den 29 år gamle artisten var som vanlig kledd i herlige knallfarger og hadde selvfølgelig på seg sitt søte kjennemerke, nemlig en fantastisk flott hatt, som også var rosa for anledningen. Se flere bilder av både Nicki og parfymen nedenfor.

Tidligere denne måneden ble det også avslørt at Nicki Minaj skal være ny dommer i den neste sesongen av «American Idol». Hun vil sitte i dommerpanelet sammen med «gode, gamle» Randy Jackson, country-stjernen Keith Urban og popdivaen Mariah Carey.

Vi gleder oss!


Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul