«Salt» premiere i London

Angelina Jolie har vært i full gang med sin verdensturne for «Salt», og i London imponerte hun alle ikledd en kjole fra en britisk designer.

Den talentfulle skuespillerinnen må være veldig sliten for tiden, men det vises aldeles ikke på henne. Hun startet promoteringen av sin nye actionfilm i L.A i midten av Juli, og tok der pusten fra alle i sin sorte minikjole fra Tom Ford. Kun noen dager etterpå møtte hun opp i Moskva for neste promotering. Innen den tid var de fleste vant til Angelinas sine sorte kjolevalg. Hun ble tydeligvis lei av kritikken og viste at hun kunne bruke farger ved å kle seg i en blodrød gallakjole fra Versace.

For bare et par dager siden var hun i London, og møtte også denne gang opp uten sin ektemann Brad Pitt. Angelina gikk ikke for sort denne gangen heller (heldigvis), og strålte i sin glitrende gallakjole fra Amanda Wakeley sin høstkolleksjon i år. Originalt har denne kjolen et sort midjebeltet for å fremheve hoftene bedre, men Angelina kledde kjolen like godt uten belte.

Ferragamo pumps avsluttet denne fantastiske looken. Løst bølgete hår tok seg flott ut på den røde løperen.

Enda en skjønnhet møtte opp på «Salt» premieren i London. Nemlig artisten Leona Lewis. Hvem kan vel ikke «Bleeding Love» og alle hennes andre nydelige låter? Hun valgte også å støtte en britisk designer, men ikke samme som Angelina. William Tempest ble den heldige designeren som fikk kle opp Leona, og fra den røde løperen å dømme ser hun veldig fornøyd ut.

Sangerinnen skilte seg definitivt ut på den røde løperen i denne vakre blå/turkise minikjolen.Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “«Salt» premiere i London

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul