Se forvandlingen til Kristen Stewart

Vakre Kristen Stewart møtte opp med lyse lokker til innspillingen av «The Late Show with David Letterman» i går. Selvtilliten oste fra henne, og med sterk sminke rundt øynene var hun et syn i sin sorte minikjole fra Herve Leger sin 2010 kolleksjon. Den vakre kjolen hadde også pene sølvdetaljer. Hun blir omtalt som ei jente som helst vil gå i joggesko og jeans, men det er tydelig at hun kan å «dolle» seg opp også. Motestilen er det absolutt ikke noe i veien med.

Karrieren til den 20 år gamle jenta fra California begynte virkelig å ta av i 2007, da var hun med i både «The Messengers», «The Land Of Women», «The Cake Eaters» og «Into The Wild». Det var rundt den samme tiden at vi fikk et litt keitete inntrykk av stjernen. Hun virket usikker og sjenert, både på den røde løperen og i intervjuer.

Året etter, i 2008 var hun endelig klar for rollen som Bella Swan i «Twilight». Så å si alle skuespillerne fra sagaen har uttalt seg i ettertid om at de aldri trodde det skulle bli slik hysteri og positivitet rundt filmen. De trodde at «Twilight» kun ble en «helt vanlig film», og at de aldri skulle spille inn en hel saga. Etter Stewart sin innsats som Bella Swan gikk alt bare oppover for den nydelige stjernen. I 2009 kom oppfølgeren «New Moon» ut, og nå står den tredje filmen, «Eclipse» for tur den 30. juni.


LES OGSÅ: «Breaking Dawn» blir to filmer

Den effektive og hardt arbeidende skuespillerinnen var også med i to andre filmer mellom innspillingene av «New Moon» og «Eclipse», nemlig «The Runaways» og «Welcome To The Rileys». Førstnevnte rolle har Kristen blitt skrytt opp i skyene for, og det med god grunn. Som den rocka og talentfulle Joan Jett gjorde hun en fantastisk prestasjon. Det var også i tiden 2009 – 2010 at hun begynte å se mer selvsikker ut både i klesstil og i intervjuer. Kristen utviklet mer og mer sin egen stil, og ga tydelig blaffen i hva andre mente om henne. Hun har gjort suksess ved å gå i mot alle «reglene» i Hollywood. Hun har vært seg selv fra starten, og utviklet seg til å bli en selvsikker og tøff ung dame.

En ting er sikkert – Kristen Stewart er kun 20 år, og hennes karriere har så vidt begynt. Vi gleder oss til å se mye mer av henne fremover.

Se flere bilder av Stewart sine nye lyse lokker nedenfor.Kilde: Imdb.com
Bildekilde: PR Photos, Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

5 kommentarer om “Se forvandlingen til Kristen Stewart

  1. På den avstemningsgreia står det;

    – Ja, JEG hun var penere før ..

    Bare sånn info;D

  2. Voksen og voksen.. Hun ser ut som en ungdom :) Min mening er at hun def kler mørkt hår best, og hun kan godt ta sminken rundt øynene ned noen hakk.. :)

  3. Syns hun ser mye mer søt og naturlig ut på det første bildet.. Hvorfor må kvinner putte på flere lag med sterk sminke, gå ned x kg og farge håret for at vi skal syns de er vakre :(

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul