Skilsmissen var bare skuespill

Skandaleparet annonserte at de tenkte å skilles i juli måned, men de har bodd skjult sammen i et kjærlighetsrede ved stranden hele sommeren.

Nok en gang har ekteparet blitt tatt på fersken for mistenksom løgn, og denne gang om deres ekteskap. Paret møttes under innspillingen av MTV-serien The Hills, og de har vært sammen siden, helt frem til juli tidligere i år hvor de fortalte at de skulle skilles. Så å si ingen av The Hills-kollegaene trodde på uttalelsen, og nå ser det ut til at de tok rett. Heidi og Spencer ble nemelig observert mens de kysset for et par dager siden.

Nå har det da også blitt avslørt at paret har bodd sammen i hele sommer, og en sikker kilde har fortalt at Heidi og Spencer gjorde noen veldig dyre oppgraderinger til huset – uten eierens tillatelse. De ønsket å holde nysgjerrige mennesker unna, så de plantet gigantiske trær langs forsiden av huset. De tok også på seg å endre bassenget fra klor til saltvann. Noe som var veldig, veldig dyrt, men plutselig ble eieren varslet om at paret skulle flytte til Costa Rica.

Spørsmålet alle lurer på er: Har de funnet tilbake til hverandre eller var alt dette bare en stor løgn?

En kilde avsørte forrige måned til RadarOnline at alt dette har vært skuespill. Spencer kom på idèen i håp om å bli en like stor kjendis igjen, som da han var en del av The Hills-serien.

Er det virkelig mulig at disse to gjør absolutt alt for å være i søkelyset?Kilde: zimbio.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

10 kommentarer om “Skilsmissen var bare skuespill

  1. uansett hva .. så burde heidi gå fra spencer ! han er ikke bra for henne , ikke rart at han ikke lar henne være sammen med veninnene sine, søstra, familien … osv..

  2. De er jo så pr kåte at det blir pinlig å se på! Spencer er en kontrollerende apekatt, mens Heidi er like usikker på seg selv som en fjortiss er! Det er helt latterlig at MTV lar disse tullete menneskene være på tv! Det er for dumt! Guro, jeg tror ikke engang en hjernekirurg kunne gjort noe for disse to, en plastisk kirurg kan kanskje fikse kompleksene til Heidi, men det er det :-P Pinlig!

  3. Skjønner egentlig ikke hvorfor alle sier huin må kommer seg bort fra han. Hun er jo like idiot som han. Begge to er helt skrudde i hodet spør dere meg.

  4. Enig med deg, Mona. Jeg syns at hun virker akkurat like snodig som ham. Og i de få The Hills episodene jeg har sett så har hun faktisk blitt sur på ham for helt usaklige ting og begynner å krangle for ingenting; hun virker som en skikkelig drama queen.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul